Etablering af badeværelser i Helsingør og omegn

Er du på udgik efter et nyt badeværelse, så er du helt sikkert støt på nogle af disse spørgsmål - Hvad er din stil og i hvilken retning går din smag? Er badeværelset stort eller lille? - Uanset hvad, så kan vi skabe dit individuelle badeværelse.

Se nogle af de spændende løsninger, som vi i Bedre Bad-kæden har skabt for kunder over hele landet. Se den store mangfoldighed – og de mange muligheder.

Klik her for at gå til inspirationsgalleriet

Vælg altid en professionel VVS-installatør med stor viden og erfaring. Det kan du få, når du vælger Bedre Bad Helsingør. Vi er din lokale badekspert. Grundet vores medlemskab af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, så har vi adgang til nem og hurtig viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. På den måde har vi altid mulighed for at tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Nyt badeværelse med høj komfort

Et badeværelse er oftest forbundet med boligens komfort. Et nyt badeværelse kan øge boligens samlede komfort, og samtidig øge boligens samlede værdi. Et moderne og funktionelt badeværelse får du glæde af mange år ud i fremtiden. Uanset om du overvejer ombygning, udvidelse eller totalrenovering, så er Bedre Bad Helsingør din lokale samarbejdspartner, der kan realisere drømmebadeværelset.

Vælg den rette VVS'er til badeværelse

Du skal stille store krav til din samarbejdspartner. Det er nemlig ekstremt vigtigt, at din samarbejdspartner har fokus på kvalitet, hvad både angår valg af produkter og ikke mindst arbejdets udførelse. Årsagen hertil skal findes ved, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Derfor er valg af materialer og komponenter i høj kvalitet vigtigt. Hvis ikke produkterne er af rette kvalitet, og samtidig ikke bliver monteret korrekt. Så kan det medføre vand- og fugtskader på din bolig, som i værste fald kan ødelægge vægge, gulve og lofter på længere sigt.

Hvis du vælger Sylvest VVS i Helsingør, så vil du opleve stort engagement blandt alle vores medarbejdere, som måtte være involvereret i projektet. Samtidig er vi stolte af vores håndværk, og har derfor altid fokus på det endelige resultat, som skal leveres efter vores egne høje kvalitetskrav.

Lad Bedre Bad Helsingør være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden, og lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse.

Få inspiration gennem et Gratis Badtjek

Udover vores galleri med badeværelser, så har du også mulighed for at få inspiration gennem vores tilbud om et Badtjek. Et badtjek gennem Bedre Bad Helsingør er gratis og ganske uforpligtende for dig. Det kan blot være med til at skabe et klart og veldefineret overblik over hvilke muligheder, som du kan gøre brug af. Når du bestiller et badtjek, får du besøg af os, og her vil én af vores dygtige og kompetente medarbejdere gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Det er en gennemgang af alt fra klinker, ventilation, vask og brusekabine. Løbende kan du stille eventuelle tvivlsspørgsmål, og til sidst kan vores dygtige og kompetente medarbejdere opstille de løsninger, som passer til netop dine præferencer og behov. Bestil et Gratis Badtjek her.

Vi renoverer badeværelser på Nordsjælland og København

Vi udfører installation og service af badeværelser over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Hos Bedre Bad Helsingør er ingen opgave hverken for lille eller for stor - uanset opgavens omfang eller størrelse. Om end du skal have skiftet en løbende hane, installeret ventilation eller en totalrenovering af dit badeværelse, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.