Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Bestil Gratis Badtjek

Den bedste start på drømmebadeværelset!

Går du rundt med drømmen om et nyt badeværelse, men ved du ikke hvordan du skal begynde projektet? Så er et gratis badtjek fra Sylvest VVS – Bedre Bad i Helsingør, det helt rigtige valg for dig. Badtjekket er gratis, så der er faktisk ingen grund til ikke at gøre det!

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Badtjekket er ganske uforpligtende for dig, men derfor tager vi det stadig meget seriøst! Når du booker et gratis badtjek hos os, så sender vi en autoriseret VVS’er hjem til din bolig, hvor denne vil vurdere dit nuværende badeværelse. Ud fra det vil vi fortælle dig om de forskellige muligheder, som du har i forbindelse med skabelsen af et nyt badeværelse. Det indebærer ofte:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Tag fat i os før du påbegynder det nye badeværelsesprojekt, så finder vi sammen ud af hvordan dit nye badeværelse skal opføres. Det er nemlig meget sjældent at vi opfører to helt ens badeværelser, da alle kunder er forskellige, og derfor har forskellige præferencer. Vores erfaring har vist os en række faktorer, som oftest bør overvejes i forbindelse med et nyt badeværelse. Det er faktorer, såsom: Børn, alder, livsfase, boligens alder, nybyggeri vs. Renovation for at nævne nogle stykker. Det er vigtigt, at du bliver præsenteret for en bred vifte af forskellige løsningsmodeller, da det garanterer det bedst mulige resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Boligens dyreste rum pr. m2

Var du klar over, at badeværelset faktisk er det dyreste rum i hele boligen at ombygge pr. m2? Det betyder at man ved renovering af badeværelset ofte indebærer relativt store omkostninger. Derfor er det så meget desto vigtigere, at man sikrer sig et tilfredsstillende resultat, og derved får et badeværelse, som opfylder alle ens præferencer til æstetik og funktionalitet.

Der er to grundlæggende årsager til, at badeværelset er dyrere at ombygge end andre rum i boligen. Den første årsag er, at badeværelset dagligt bliver udsat for meget vand og fugt. Det stiller nogle krav til materialevalget, da det er vigtigt at disse kan klare udsættelsen for vand og fugt. Årsag nummer to er at det grundige håndværk, som det kræves for at kunne montere elementerne helt korrekt. Hvis arbejdet udføres dårligt, eller materialerne ikke lever op til kravene, så risikerer du fugt og vandskader i boligen. Det kan betyde, at du bliver nødt til at investere større summer i reparationsomkostninger til vægge, gulve og loft, og i værste fald skal det hele skiftes ud.

Du kan sikre dig den helt rigtige vurdering, og den bedst mulige start på dit nye badeværelse, ved at bestille det gratis badtjek fra Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  En verden af badeværelsesmuligheder

  Der findes uendelig mange muligheder, når det kommer til renovering eller opbygningen af badeværelser. Du kan skifte det gamle og slidte badeværelse ud med et totalt moderne badeværelse, med et ocean af funktioner. Går du hele vejen, så har vi erfaring med installation af luksus badeværelser, som nærmer sig spalignende forhold. Det er hvad vi kalder wellness badeværelser. Du kan også gå i den helt anden grøft, og vælge et mere spartansk badeværelse, som kun har de mest basale funktioner, men som derimod skinner igennem med sit stilrene design. Vi har en masse gode tips og råd, som kan hjælpe dig på rette vej i planlægnings- og inspirationsfasen. Læs gerne vores 6 tips til et funktionelt bad.

  Derudover har vi her på siden samlet nogle af de overvejelser, som vi oftest støder på hos vores kunder:

  • Valg af materialer til badeværelset
  • Valg af badeværelsesmøbler- og tilbehør
  • Hvor funktionelt badeværelset skal være.
  • Brusetype (f.eks. regnvand vs. regulært brusehoved)
  • Farver og farvekombinationer

  Der er mange flere valg som skal tages, og vi står klar med rådgivning og gode tips.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 49 21 59 97
  sylvest@sylvestvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer