Vandhane, blandingsbatterier og toiletter

Vi har et bredt udvalg

Skal du blot foretage en udskiftning af vandhanen, eller en delvis fornyelse af badeværelset, eller er der tale om det store projekt med helt nyt badeværelse, så lad os præsentere dig for de mange valgmuligheder inden for vandhaner, blandingsbatterier og toiletter.

Vi har et stort udvalg af indenfor vandhaner, blandingsbatterier og toiletter:

Blandingsbatterier – vandhaner:

  • I alle stilarter, mærker og i alle prisklasser

Toiletter

  • Skal toilettet være væghængt? Ønsker du et moderne dusch toilet? Med berøringsfri udskylning? Eller…. Du finder det helt rigtige hos os.

Skab fornyelse på dit gamle badeværelse med enkelt midler som eksempelvis en ny vandhane eller et nyt toilet. Det er ofte de små detaljer, som gør den store forskel - og vi har detaljerne som passer ind i din badeværelsestil. 

Blandingsbatterier med forskellige funktioner

Med blandingsbatteriet (vandhanen) kan du ved køkkenvasken, ved badeværelsets håndvask og ved bruser/badekar på badeværelset blande det varme og kolde vand.

Mens det gamle batteri har to håndtag til blandingen, så har moderne blandingsbatterier ofte kun et enkelt greb, der kan regulere forholdet mellem det kolde og varme vand. To af flere funktioner:

  • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på vandhanen.
  • Termostatstyret: Den ønskede temperatur på f.eks. vandet i brusevandet kan forudindstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.

Prisen på et blandingsbatteri afhænger i høj grad af mærke og produktets kunnen. Hvis behovet for komfort er højt, så stemmer prisen ligeledes overens med dette. Hos Bedre Bad Helsingør har vi blandingsbatterier til alle behov og priser. Ligeledes kan blandingsbatteriet have forskellige funktioner.

Du kan f.eks. købe et blandingsbatteri med en moderne Vandsparefunktion. Denne funktion gør, at brugeren vil opleve en lille modstand, som gerne skulle sætte tænker i gang, så man fokuserer på sit forbrug af vand.

Vælg dit blandingsbatteri efter dit behov. Altså hvad skal blandingsbatteriet bruges til? Skal det monteres i bruseren, bryggers eller badekarret? Det sikrer, at du skaber den mest optimale komfort med det rette valg.

Udskift din vandhane og spar penge

Hvis du oplever, at din vandhane løber eller drypper efter brug, så kan en ny vandhane være løsningen for dig. Du kan spare mange penge med en ny vandhane, som ikke drypper. En dryppende vandhane kan øge din vandregning med mellem 500 til 1.500 kr. om året. Det afhænger selvfølgelig i hvilken grad din vandhane løber eller drypper. I nogen tilfælde kan det ikke betale sig at udskifte til en helt ny vandhane. Her er reparation af din vandhane billigere for dig. Du kan trygt stole på at Bedre Bad Helsingør kommer med vores uvildige vejledning, hvad der netop bedst kan svare sig i dit tilfælde.

Gode råd til valg af toilet

Det kræver grundige overvejelser med valg af det rigtige toilet. Her har vi forsøgt at opstille relevante punkter, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser. Først og fremmest bør du overveje, om du burde vælge et væghængt eller stående toilet. Fordelen med et væghængt toilet er i forhold til rengøringen. Fordelen med et stående toilet er til gengæld, at det er billigere at reparere.
Ligeledes bør du overveje, hvilke funktioner dit toilet bør have. Det kan f.eks. være, at husstandens medlemmer har forskellige behov. I dag findes der mange toiletter med smart og moderne funktioner. Det kan være en Vandsparefunktion eller et douchetoilet. Hvis netop et douchetoilet lyder interessant for dig, så kan du læse artiklen Toilettet, som rengør dig med vand.

Hos Bedre Bad Helsingør er vi altid opdateret med de mest moderne og funktionelle toiletter på markedet. Derfor kan vi med garanti imødekomme dine krav og behov. Kontakt os, og hør mere om dine muligheder. 

Her leverer vi

Vi leverer vandhaner, blandingsbatterier og toiletter over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.