Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Sådan løser du driftsstop på gasfyr

Når dit gasfyr går ud eller den ventilator bryder ned og står stille, så finder man ud af, hvor vigtigt det er at have et fungerende gasfyr i hverdagen. Når et gasfyr er i udu, så vil man meget gerne have det op at køre igen – så hurtigt som muligt.

Hos Bedre Energi Helsingør står vi klar til at rykke ud og løse problemet. Men inden da, så kan du her læse om et par ting, som du med fordel kan tjekke og evt. løse selv.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Vandmangel:

Tjek manometer på gasfyr. Trykket i anlægget skal være mellem 0,5 og 2 bar afhængigt af temperaturen i radiator systemet. Hvis radiatorerne er kolde, skal trykket være lavere, end når alle radiatorerne er varme. Derfor skal et koldt anlæg ikke fyldes op til maksimum.

Strøm til gasfyret:

Kontroller om der er strøm til fyret. Er der tændt for kontakten, som sidder på væggen eller i fyret? Kontroller om sikringen i elskabet er i orden. Se om der er lys alle steder i huset. Hvis der mangler strøm til huset, kontaktes elværket.
Et lille fif: Hvis du kan høre, at cirkulationspumpen på fyret kører, er der sandsynligvis strøm til fyret.

Overkogs-termostat:

Alle gasfyr er forsynet med en overkogstermostat. På nogle gasfyr skal du selv genindkoble overkogstermostaten, se evt. i manualen til dit gasfyr. Hvis dit gasfyr har været meget højt oppe i temperatur, så vent til temperaturen er faldet, før du genindkobler overkogstermostaten.

Lyser fejllampen rødt:

Har dit gasfyr en fejllampe eller en fejlknap, der lyser, så tryk på reset-/genindkoblingsknappen. Hvis fyret går ud straks igen, er der sandsynligvis noget galt, og du skal kontakte dit servicefirma. Genindkobling kan max. forsøges 2 gange.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Gaslugt/gasmangel:

Ved gaslugt: Luk straks for gasstophanen, luft ud og kontakt HMN.
Ved gasmangel: Kontakt HMN for information om gasforsyningen.
Tjek, at der er åbnet for gassen. Et lille fif: Hvis dit fyr har vågeblus, og du kan se flammen, kommer der gas til fyret.

Automatik:

Har dit gasfyr tilsluttet varmeautomatik, skal du kontrollere, om indstillingen er rigtig. Sæt automatikken på manuel og tjek batterier i rumenheden.

Hvis du ikke kan lokalisere og udbedre fejlen, så kontakt os. Vi servicerer gasfyr over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandskade i væg

Ved akut brug for hjælp

Kontakt os på tlf. 30 45 59 97 hvis du har brug for akut hjælp til gasfyr.

Læs mere om vores vagttelefon.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer