Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Vi etablerer fjernvarme i Helsingør

Hos Sylvest VVS A/S har vi stor kompetence og erfaring i såvel ny installation som vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarme installationer. Hvad enten det drejer sig om installationer i virksomheder eller erhvervsejendomme, så er vi hos Bedre Energi Helsingør – Sylvest VVS yderst kompetente og professionelle.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Billig og miljøvenlig energi

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og typisk kan der opnås besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med f.eks. et traditionelt oliefyr. Med regelmæssige tjek af installationerne kan den gode økonomi bibeholdes og fjernvarmeanlæggets levetid forlænges. Både til boligforeninger og virksomheder tilbyder vi regelmæssige servicetjek.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Hvad er prisen for fjernvarme?

Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at opvarmning med et fjernvarmeanlæg oftest er den billigste og bedste løsning for de fleste. Det kommer specielt til udtryk, når man sammenligner med et gasfyr, oliefyr eller el.

Du skal dog bemærke, at prisen på fjernvarme afhænger af op til flere faktorer. Her kan med fordel nævnes, at den enkeltes værks økonomi har en væsentlig rolle. Samtidig har antallet af kilometer mellem din husstand og anlægget ligeledes en væsentlig betydning. Til sidst påvirker prisen på det benyttede brændstof, som værket benytter. Vores pointe er blot, at der er mange faktorer, som påvirker prisen. Dog kan du stadig opleve store besparelse på din energiregning, hvilket trodsalt er det vigtigste.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Vedligeholdelse og servicering

Vores generelle råd til alle med et fjernvarmeanlæg er, at dit anlæg bør efterses en gang om året. Hos Bedre Energi Helsingør er vi din lokale VVS-installatør med mange års erfaring med effektiv service af dine anlæg uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi skræddersyer en serviceaftale ud for vores kunders individuelle behov, så du altid er sikret et driftssikkert og veltrimmet anlæg, så du altid kan stå op til en varm og behagelig bolig.

Når vi anlægger et besøg hos dig, så kontrollerer vi selvfølgelig dit anlæg fra A til Z. Derudover har vi også fokus på filtrene, som sidder på fjernvarmerørene. Det er nemlig vigtigt, at disse bliver, renses og rengjort. Ligeledes tjekker vi også anoden i varmtvandsbeholderen. Det er ikke sikkert, at anoden skal udskiftes, men det er vigtigt at den kontrolleres. Hvis anoden ikke fungerer optimalt, så kan der opstå tæring på beholdningen. Du kan med en service aftale gennem Bedre Energi Helsingør blot læne dig tilbage, og nyde et velfungerende anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Hvordan er det med fjernvarmeanlæg levetiden?

Du kan sagtens forvente, at dit fjernvarmeanlæg har en levetid på omkring 30 år eller mere. Det er samtidig sjældent, at det kræver store udskiftninger og reparationer. Dine uforudsete udgifter er altså minimale.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Godt råd til besparelser på opvarmning af boligen fjernvarme

Hvis du følger dette simple og enkle råd, så kan din husstand spare penge på energiregningen. Vores generelle erfaring er, at hvis man vælger at skrue langsomt op for sit fjernvarmeanlæg efter sommerlukningen, så er det muligt at spare mellem 800 kr. og 1.000 kr. for en enkelt gennemsnitshusstand. Samtidig bidrager det positivt til miljøet, da man nedbringer udledningen af CO2.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Få gennemgået din installation

Vi vil gerne aflægge dig et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation. Ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarme installation. Tryk på linket nedenfor og se hvad vores standard installation omfatter. Vi løser opgaver over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Vi ser frem til at høre fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot måtte have en række tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer