Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Gasservice Helsingør og omegn

Med et gasservice eftersyn på dit gasfyr er du sikret optimal drift, og så mindsker du risikoen for pludselige driftstop. Samtidig bibeholder du en høj udnyttelsesprocent af ressourcer, så du får mest muligt ud af dit fyr og varme. Her på siden kan du finde mere information om vores serviceaftaler og priser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Du kan vælge mellem fire forskellige gasservice aftaler:

 • Hovedeftersyn hvert år, uden tilkald, A 1.665,-
 • Hovedeftersyn hvert år, med tilkald, B1 kr. 2.417,-
 • Hovedeftersyn hvert andet år, med tilkald, B2 kr. 3.240 = pris pr. år kr. 1.620,-
 • Hovedeftersyn hvert tredje år, med tilkald, B3 kr. 3.926 = pris pr. år kr. 1.309

Alle priser er inkl. moms, men uden tillæg for lovpligtig elektronisk måling og miljøafgift i alt kr. 144,-

Priser pr. 1. marts 2023.

Mit gasfyr går ud – hvad gør jeg?

Der kan være mange årsager til at et gasfyr er i udu. Vi har samlet generelle årsager til driftsstop på driftsfyr, hvor du kan få hjælp til selvhjælp.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Gasservice er vigtigt uanset alder på anlægget

Selvom dit gasfyr er nyt og moderne, så kræver det stadig servicering og vedligeholdelse i større eller mindre grad. Årsagen til dette er, at fyret er i drift mange timer om året. Det er derfor uundgåeligt, at visse mekaniske dele og komponenter løbende bliver udsat for slitage. Disse kræver altså udskiftning, rensning eller reparationer. Hvis det ikke overholdes, så kan det i værste fald medføre større og dyre reparationer på længere sigt.

Gennem en gasservice aftale hos din lokale VVS-installatør kan du blot læne dig tilbage, og nyde følelsen af et velfungerende og driftssikkert gasfyr. Hos Bedre Energi Helsingør tilbyder vi effektiv service af dine gasinstallationer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi en serviceaftale på dit gasfyr i boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Få en skræddersyet gasservice aftale

Hos Bedre Energi Helsingør tilbyder vi skræddersyede gasservice aftaler, som er tilpasset netop dit og gasfyrets behov. Du slipper derfor for at betale for unødvendige eftersyn, som din installation samtidig ikke har brug for. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi en løsning til dig.

Vi tager selv kontakt til dig, når tiden er inde til dit næste eftersyn. Du slipper derved for bekymringerne, og skal blot nyde dit veltrimmede og velfungerende anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Din lokale gasekspert

Hos Bedre Energi Helsingør har vi mange års erfaring. Samtidig er vi bevidste om at vi befinder os i en branche, som løbende er i udvikling, hvad f.eks. angår materialer, arbejdsteknikker og lovgivning.

Når du vælger os, som din professionelle servicepartner til dit næste gastjek, så kan du forvente engagerede og kompetente gasservice eksperter. Vi sikrer dig et driftssikkert og vedligeholdt gasfyr, som altid kan præstere på det højeste niveau.

Det sikrer vi gennem vores mange års erfaring og viden. Samtidig er det også kombinereret med vores medlemskab af den landsdækkende kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Vi er en del af et sparrings- og kommunikationsnetværk. Det betyder, at vi har hurtig og nem adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og erfarne kollegaer. Det er din garanti for, at din gasservicepartner altid kan levere service i overtruffen kvalitet.

Gode råd til nyt gasfyr

Hvis du skulle stå i den situation, at dit gamle fyr skal udskiftes til et nyt gasfyr, så er Bedre Energi Helsingør behjælpelige med vores ekspertise. Her har du mulighed for at komme i kontakt med din lokale ekspert indenfor området, hvilken er din adgang til kyndig og uvildig sparring. Vi deler gerne ud af vores erfaring og viden, så du netop får en gas-løsning, som dækker dine individuelle behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Vælg type af gasservice

Hvilken serviceaftale og serviceinterval, du skal vælge, afhænger af dit gasfyr. Ring og få en snak med os.

Vi servicerer kunder med rådgivning til ny gasløsning eller kunder med eksisterende gasanlæg over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer