Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Gratis energiberegning af hus

Hos Sylvest VVS har vi gjort det nemt at estimere din boligs energimærke. Prøv vores gratis energiberegner nedenfor!

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Din beregning starter her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Generelt om energimærkning af boliger

Kort og godt er energimærkning et dokument, som fortæller om en given boligs energieffektivitet. Hvis boligen har en høj effektivitet, så har man tilsvarende et lavt energiforbrug. Det gør altså, at hvis man eksempelvis står i en handelssituation, så er det nemmere for køberen at sammenligne energimærkningen på tværs af boliger. Det giver altså et godt og grundigt indblik i boligens energiøkonomi, altså hvad koster det at varme boligen op, og hvordan er det tilsvarende vandforbrug.

Energimærkningen går efter en skala fra A2020 til G, hvor A2020 er den bedste mærkning en bolig kan have. Hvis det kan hjælpe dig, så kan du sammenligne energimærkningen med hårde hvidevarer fx køleskabe, vaskemaskiner og tørretumblere. Her er det også vist, hvor energiøkonomisk de forskellige produkter er, og det samme kan overføres til boliger.

Et energimærke har gyldighed i 10 år, hvilket selvfølgelig gælder fra udstedelsesdatoen. Dette gælder også, hvis der står noget andet i energimærkningsrapporten. Dette er et nyere vedtag, som gjaldt fra 1. september 2017.

Energimærkning er altså en vigtig prioritering, hvilket både har relevans nu og i fremtiden. En forbedret energieffektivitet vil spare dig penge på din varme- og energiregning, og derfor kan en del af din investering betales tilbage gennem en besparelse i energiforbruget. Samtidig står din bolig også stærkere på markedet med en bedre mærkning sammenlignet med andre boliger. Det betyder altså at boliger, som er mere energiøkonomiske oftest sælges til en højere pris. Det kan desuden have en påvirkning på liggetiden ved et eventuelt hussalg.

Hvis du måtte have spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar med gode råd og vejledning. Du finder vores kontaktinformationer her.

Sammenlign boliger med energimærket

Energimærket fortæller om boligens energiforbrug, og er altså derfor et mål for energieffektiviteten. Det betyder med andre ord, at du med energimærket kan sammenligne din boligs energiforbrug med andre boligers. Det er en væsentlig betragtning at gøre før man investerer i et hus, eller når man tænker videresalg af huset.

Vi har erfaret at boligens energimærkning har stor betydning i bolighandler. Vi har erfaret at boliger med gode energimærker oftest sælges til en højere pris end boliger med ”dårlige” energimærker. Derfor kan det godt svare sig at installere i et nyt varme- eller energisystem, som betyder en opgradering af boligens energimærke. Ofte vil du nemlig opleve, at en del af investeringen tjenes hjem via boligens værdistigning. Det er en relevant overvejelse, som man bør gøre sig, når man overvejer hvorvidt man skal energioptimere sin bolig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer