Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Vi etablerer gulvvarme i Helsingør og omegn

Giv din bolig ekstra komfort med gulvvarme. Du skal ikke være bange for din varmeøkonomi – for gulvvarme er slet ikke så dyr i drift, som det påstås.

 • Spar penge med gulvvarme
 • Få mere plads med gulvvarme
 • Gulvarme kan tilkobles de fleste varmekilder
 • Gulvarme eller radiator – fordele og ulemper
 • Er gulvvarme investeringen værd?
 • Hvad koster gulvvarme?
 • Her installerer vi gulvvarme
Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Spar penge på gulvvarme med en god varmefordeling

Gulvvarme fordeler varmen i det enkelte rum langt bedre end brug af den traditionelle radiator. Fordelingen er faktisk så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturen. Opvarmningen sker nemlig nedefra i rummet – og ikke oppefra som med en radiator.

Facts om gulvvarme:

 • Med en temperaturindstilling på 20 grader føles rummet faktisk som om, at temperaturen er 22 grader.
 • Du fyrer altså mindre med gulvvarme end ellers – og det kan du spare energi og penge ved.

Den økonomiske gevinst afhænger i høj grad hvor godt din bolig er isoleret. Hovedreglen er, at det kræver din boligs fundament, og gulv er særlig godt isolereret. Hvis det ikke er tilfældet, så vil varmen ikke stige op i din bolig, men ned i jorden. Det betyder at du ikke udnytter dine ressourcer fuldt ud, og derved ikke får mest ud af dit gulvvarmeanlæg. Hvis du er i tvivl hvorvidt dit fundament og gulv er særlig godt isolereret, så

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Gulvvarme som erstatning til radiatorer – få mere plads

Hvis du har gulvvarme, så slipper du for de vanskelige pladskrævende radiatorer. Så får du ekstra plads til indretningen. Det skaber altså en større indretningsfrihed for dig, så du netop kan indrette din bolig efter dine præferencer og behov. Det kræver vandbaseret gulvvarme, for at man kan fjerne sine radiatorer.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Gulvvarme passer med de fleste varmekilder

Et gulvvarmesystem kan fungere sammen med et stort antal forskellige typer varmekilder. Du kan køre med gulvvarme, hvis du f.eks. har oliefyr, naturgasfyr eller fastbrændselsfyr. Du kan spare ekstra meget og være ekstra miljøvenlig, hvis systemet tilsluttes et jordvarmeanlæg.

Der er forskel på gulvvarme, i det der findes flere forskellige muligheder. Der findes i dag to forskellige typer med vand og el. Der er selvfølgelig forbundet fordele og ulemper ved begge opvarmningsformer. Bedre Bad Helsingør står altid klar til besvarelse af dine spørgsmål.

Gulvvarme giver komfort og friheden til at fjerne radiatorerne i dit hjem og frit indrette din bolig som du ønsker, uden at have dem ødelægge det visuelle indtryk eller spille plads på at have dem. Ønsker man ikke radiatorer er vandbaserede løsningen for dig, da dette system lovligt kan bruges til opvarmning af dit hus som den eneste varmekilde, hvor det kræves at el gulvvarme at man har en anden opvarmningsform i boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme eller radiator? – Fordele og ulemper

Du kan drage glæde af de mange fordele ved omskiftning af dit varmeanlæg, f.eks. ved omskiftning af dine radiatorer til gulvvarme. Først og fremmest vil du ikke længere opleve følelsen af kolde fødder i hjemmet, da varmen kommer nedefra og op. I stedet for en radiator som kun generer varme et sted fra rummet, typisk under vinduet, så vil du med gulvvarme få et mere jævnt opvarmet rum. Det kan derfor i høj grad bidrage til boligens samlede komfort, da det alt er en mere behagelig opvarmningsmetode sammenlignet med radiatorer. Da denne opvarmningsform har en positiv effekt på komforten, så har det altså også en positiv effekt på boligens samlede værdi.

Sammenligner man fordelene du får med gulvvarme med radiatorerne, får du med gulvvarme billigere varme, en jævn fordeling af varme, varme fødder, badeværelse og bryggers tørrer hurtigere og danner mindre fugt, ingen ubehagelig høj og tung varme, mindre støv og mindre rengøring.

Ulemperne er gulvvarmen ift. radiatorerne er, at det er forholdsvis dyrt at installere. Men er noget billigere hvis man alligevel skal have lagt nyt gulv, eller er i gang med nybyg. Da man vil slippe for at bryde gulvet op, for at installere det.

Derudover er gulvvarme længere tid om at følge med temperatursvingningerne udenfor. Dvs. at kommer der et pludseligt skift i vejret vil man måske opleve med gulvvarme at man fryser lidt den første dag det pludseligt bliver koldere, og har det lidt for varmt første dag efter vejret udenfor pludseligt bliver varmere.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Er gulvvarme investeringen værd? – Uddybning af fordelene ved gulvvarme

Fordele ved gulvvarme:

 • Jævn fordeling af varme
 • Billig i drift
 • Betaler sig selv ind
 • Behøver ingen rengøring
 • Giver bedre indeklima
 • Badeværelse og bryggers tørrer hurtigt
 • Bedre indretningsfrihed
 • Behøver ikke radiatorer
 • Kan tilsluttes de fleste varmekilder
 • Godt salgspunkt ved salg af bolig

Der er rigtig mange fordele ved gulvvarme, her kan du læse nærmere i dybden om, hvordan gulvvarme skaber disse fordele og hvordan det kommer til udtryk i din hverdag.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Hvad koster et gulvvarmeanlæg?

Prisen på dit nye gulvvarmeanlæg er ekstrem svær at præcisere helt nøjagtigt. Årsagen heraf skal nemlig findes ved, at det er mængden af andet arbejde, som skal udføres før, at det er muligt at installere varmeanlægget. Det kunne f.eks. være opbrydning af dit gamle gulv, og etablering af nyt gulv efterfølgende. Det kan samtidig være mængden af den påkrævet isolering, så du får mest nytte af dit anlæg.

El gulvvarme kan også være billigere at installere, hvis du har det fint med at lægge det ovenpå gulvet og lægge gulv henover. Sammenlignet med hvis du ønsker vandbaseret gulvvarme og har et gulv som skal brydes op og lægges igen efter gulvvarmen er lagt ind.

Hos Bedre Bad Helsingør har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud inden projektforløbet sættes i gang. Få dit nye gulvvarmeanlæg installeret til tiden i høj kvalitet, og til den aftale pris ved valg af Sylvest VVS. Kontakt os, så regner vi på prisen til dit projekt.

4 gode råd om gulvvarme

1

For det første får du med gulvvarme en jævn fordeling af varme, da gulvvarmen består af slanger med vand eller ledninger med el. Disse slanger eller ledninger er fordelt under dit gulv i hele boligen, hvor radiatorerne hænger hist og her i din bolig og kun udgiver varme herfra. Så varmen fra radiatorerne vil give en ujævn varme, og vil hvis det bliver meget koldt udenfor, give denne kraftige og ubehagelige varme for at følge med og sørge for boligen er varm nok.

2

Du vil have mindre rengøring, såfremt du vælger den vandbaserede gulvvarme løsning og fravælger radiatorerne. Du vil slippe for at rengøre radiatorerne da de ikke står og genererer og samler støv. For dit gulvvarmeanlæg skal hverken males eller rengøres modsat dine radiatorer. Det kræver derfor langt færre ressourcer og tid, at have gulvvarme som sin opvarmningsform i stedet for radiatorer. Du kan derfor fokusere på de ting, som du synes er sjove i hverdagen.

3

I forhold til boligens vådrum – herunder badeværelse og bryggers, så har gulvvarme langt flere fordele. Det sikres nemlig at dit badeværelse eller bryggers tørrer langt hurtigere, hvilket selvfølgelig specielt gælder i forhold til gulvet. Det betyder altså, at der kan modvirke fugt- og vandskader på din bolig.

Gulvvarme skaber en langt bedre indretningsfrihed. Årsagen heraf er nemlig, at radiatorer tager unødvendig meget plads under vinduer mv. i din bolig. Skift til gulvvarme og indret din bolig uden forhindringer.

4

Til slut er gulvvarme billigere at have, da du får denne jævne opvarmning af rummet, som gør det mere energieffektivt. For at få din bolig op på 22 grader, behøver gulvvarmen kun at varme op til 20 grader. Så du vil spare 2 grader varme hver dag, hvilken ender ud i en betydelig besparelse som årene går. Det kan for mange være en investering, der stille og roligt vil tjene sig selv ind. Især hvis man har planer om at blive boende. Det er også et godt salgspunkt, hvis man en dag vil sælge sin bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Her installerer vi gulvvarme

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte Bedre Bad Helsingør. Vi er altid imødekommende, og klar til at besvare dine tvivlsspørgsmål. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Opgaverne bliver altid løst med stort engagement i høj kvalitet. Sylvest VVS er din professionelle VVS-installatør og samarbejdspartner.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer