Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Jordvarme – installation og service på jordvarmeanlæg

Jordvarme udnytter den varme, som solen lagrer i jorden. Lange slangesystemer graves ned i én meters dybde og transporterer den lagrede energi til en varmepumpe. Selv i frostvejr er der energi i jorden, som varmepumpen udnytter med høj effektivitet.

­­­Et jordvarmeanlæg kan reelt bedst beskrives som solvarme med en tilknyttet varmepumpe. Det skal forstås sådan, at der i slangesystemet flyder en væske, som bliver opvarmet af solen. Den lune væske bliver opvarmet yderligere af en kompressor, hvorefter væsken føres ind i boligen af varmepumpen. Generelt gælder det, at jo større det nedgravede slangesystem er, desto mere energi er det muligt at trække ud af jorden. Samtidigt kræver et stort slangesystem også en kraftigere jordvarmepumpe.

Kontakt Sylvest VVS A/S for dimensionering af varmepumpe til din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Generel information om jordvarme

Jordvarme er en speciel form for opvarmningsform, hvor du har mulighed for at hente energi i jorden, og videreføre til boligen. Det skal ikke være nogen hemmelig, at jordvarme generelt er dyrere i installations- og etableringsomkostninger sammenlignet med andre energikilder. Dog bliver du næsten stort set selvforsynende med energi. Det kan enten bruges til opvarmning af boligen eller vandet til forbrug. En stor del af starts omkostninger bliver altså tilbagebetalt gennem en mindre energi- og varmeregning.

Samtidig behøver jordvarmeanlægget minimal vedligeholdelse og service, hvilket er en anden væsentlig fordel. Anlægget er fuldstændig automatisk, så du skal blot læne dig tilbage, og nyde din miljørigtige energiløsning. Denne metode bidrager nemlig til en væsentlig mindre udledning af CO2, da man næsten er selvforsynende med energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme er et miljørigtigt alternativ

Jordvarme er en energi- og miljørigtig opvarmningsform, hvor den primære årsag skal findes ud fra, at energien i jorden er en vedvarende ressource. Der bruges selvfølgelig en lille mængde strøm til anlægget, så varmen kan føres videre rundt i boligen. Jordvarme er kendetegnet ved at give tre gange igen, hvilket skal forstås sådan, at for hver 1 kilowatt elektricitet, så bliver der omdannet svarende til 3 kilowatt varme. Det er både miljøet og pengepungen tilfredse med. Faktisk nedbringer du udledningen af CO2 med omkring 50 til 75 procent sammenlignet med alternative energikilder.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Har jordvarme negativ påvirkning på omgivelserne?

Vi får en del henvendelser fra vores kunder, som er bekymrede for påvirkningen af afgrøder, have eller dyreliv ved etablering og installering af et jordvarmeanlæg. Der er dog ingen grund til bekymring, da det ikke påvirker de nærliggende omgivelser.

Dog er det vigtigt at være bevidst om, at jordvarmeslangerne selvfølgelig skal ligge i græsplænen, og derfor er beplantning af buske og træer en dårlig ide, da det skygger for solen, og energieffektiviteten sænkes heraf.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Vi har totalløsningen til installation af jordvarmeanlæg

Hvis du er interesseret i installationen af jordvarme på din grund, så tilbyder vi at løse opgaven via totalløsningskonceptet. Det betyder, at vi overtager alle praktiske opgaver, såsom levering af materialer, koordinering og hyring af de nødvendige håndværkere, opgravning af haven og korrekt installation af jordvarmeanlægget. Det betyder, at du med andre ord kan læne dig tilbage, og blot vente på at dit færdige jordvarmeanlæg står færdigt. Det giver dig den nødvendige frihed, således at du kan fokusere 100% på dit eget liv ved siden af projektet. Du har kun Bedre Bad, som din kontaktperson, og det er derfor nemt for dig, hvis du vil udtrykke nogle ekstra behov eller ændringer undervejs. Vi garanterer dig en effektiv og kvalitetsbevidst arbejdsgang, samt et 100% tilfredsstillende resultat!

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få et uforpligtende tilbud på jordvarmeanlæg

Vi vil gerne hos Sylvest VVS A/S aflægge dig et besøg hvor vi gennemgår din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny jordvarme-installation.

Vi kommer over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer