Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe bygger på samme princip som et jordvarmeanlæg, men her udnytter man i stedet luftens energi til at generere varme til boligen samt varmt vand. Varmepumpen installeres normalt udenfor, mens der er en ventilator indendørs. Også her får du opvarmet både det varme vand og boligen (via. radiator eller gulvvarme). Der kan hentes store besparelser på energiregningen med en varmepumpe, hvor du samtidig øger den samlede energieffektivitet.

Vælg en luft til vand varmepumpe når du skal have udskiftet dit olie- eller gasfyr. Det er en fordel, hvis dit have areal ikke er tilstrækkelig til etablering af et anlæg i jorden. Du kan med en luft til vand mindske din energiregning med ca. 35 til 45 procent. Det er en væsentlig faktor, som man bør have med i sine overvejelser ved omskiftning af opvarmningsmetode.

Hvordan anvendes luft til vand?

En luft til vand varmepumpe kan bruges til to ting:

 • Opvarmning af boligens rum
 • Varmt vand til forbrug

En luft til vand varmepumpe består af to ting:

 • Udedel
 • Indedel

En luft til vand løsning kan altså præcis det samme som et jordvarmeanlæg. Den helt store forskel mellem de to løsninger er den økonomiske gevinst. Et anlæg i jorden bruger færre ressourcer, og er derved billigere i drift. Desuden kræver anlægget, at din have har et areal, som er dobbelt så stort end boligens areal. Dette kan netop være det store problem for mange, og derfor er luft til vand løsning en rigtigt godt alternativ, som stadig sparer dig for mange penge om året sammenlignet med et olie- eller gasfyr. Samtidig er der også forbundet færre etablerings- og installationsomkostninger ud fra luft til vand metoden.

Samtidig har husstandens forbrug ligeledes en væsentlig betydning, hvor fordelagtig den ene løsning er fremfor for den anden løsning. Her kommer Bedre Energi – Sylvest VVS i Helsingør ind i billedet. Vi står klar med sparring, og er din uvildige energivejleder. Derfor er du garanteret en præsentation af den mest relevante løsning, som netop stemmer overens med den enkelte husstands behov og krav.

Få del af de mange fordele

Nedenfor har vi listet en række punkter med de mange fordele, som er forbundet med en luft til vand løsning:

 • Lavere varmeregning og forbrug
 • Nem betjening
 • Ingen lugtgener
 • Driftssikkerheden i top
 • Miljøvenlig
bedre bad bedre energi Varmepumpe METRO THERM

Brug vores viden og erfaring

Hos Bedre Bad Helsingør fortæller vores generelle viden og erfaring os, at det i nogen tilfælde ikke er økonomisk fordelagtigt at skifte til en luft til vand varmepumpe. Det er f.eks. tilfældet, hvis der er mulighed for fjernvarme i dit område. For det første så er der oftest tilslutningspligt, og for det andet så kan det reelt vise sig, at fjernvarme i de lange løb er billigere i drift.

Inden du overvejer valg af opvarmningsform, så bør du overveje graden og kvaliteten af isolering i din bolig. En luft til vand løsning kræver nemlig at boligen er rigtig godt isoleret. Årsagen heraf skal findes ved, at vandets fremløbstemperatur er lavere end ved gas. Så hvis din bolig ikke er optimal isoleret, vil en del af vandets temperatur gå til spilde, og man vil derved ikke udnytter sine ressourcer fuldt ud.

Varmepumpe installation Nordsjælland

Hos Sylvest VVS A/S vil vi gerne aflægge dig et besøg, hvor vi gennemgår boligens nuværende varmeinstallationer. Derfra kan vi komme med et uforpligtende og konkret varmepumpe tilbud med alt inklusivt. Vi tilbyder altså den nemme løsning, hvorpå du kan få installeret varmepumpe i boligen med sikkerhed for at varmepumpen er dimensioneret efter dit forbrug.

Vi kommer over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer