Naturgas installation og service Helsingør

Hos Bedre Bad Helsingør - Sylvest VVS har vi stor kompetence og erfaring i:

  • Nyetablering af naturgasinstallationer
  • Vedligeholdelse af naturgasinstallationer
  • Renovering af eksisterende naturgasinstallationer

Hvad enten det drejer sig om naturgasinstallationer i små private hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme, så er vi hos Bedre Energi Helsingør - Sylvest VVS ekstremt kompetent som både rådgiver og arbejdstager, og udfører altid et professionelt VVS-arbejde.

Naturgas – billigt og miljøvenlig

Naturgas er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og typisk kan der opnås besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med f.eks. et traditionelt oliefyr. Ønsker du et mere miljøvenligt opvarmningssystem til din bolig, så er naturgas helt sikkert en løsning for dig.

Vi tilbyder også serviceaftaler

Ved oprettelse af en serviceaftale gennem os, så er du altid sikret et veltrimmet og velfungerende anlæg. Vi tager selv kontakt til dig, når det er tid til dit næste eftersyn. Du slipper for bekymringerne, og skal blot nyde dit driftssikre anlæg.

Spar penge med et naturgasfyr

Ved omskiftning af opvarmningsform fra et oliefyr til natur kan der være mange penge at spare om året. Der er selvfølgelig flere faktorer, som spiller ind ved størrelsen af besparelsen. Det afhænger f.eks. af husets størrelse, antal plan, grad og kvaliteten af isolering. Derudover så er antallet af husstandens beboer ligeledes en vigtig faktor.

Først og fremmest er det vigtigt, at du er opmærksom på, om det overhovedet er muligt at få etableret et naturgasfyr ved dig. Det er nemlig ikke alle steder i landet, som har adgang til dette, og gælder bestemt ikke, hvis der er tale om et mere tyndt befolket område.

Lovgivning

Pr. 1. januar 2013 er det blevet forbudt at installere naturgasfyr og oliefyr i nye huse. Hvis du alligevel overvejer et naturgasfyr til dit nye hus, så er der større chance for dispensation end et oliefyr. Hvis du bygger et nyt hus og ønsker et naturgasfyr, så er vores råd, at det er en rigtig god ide at kontakte din kommune inden.

Få del i de mange fordele

Du kan her læse om de mange fordele, som er forbundet med en investering i et naturgasfyr. Vi har opstillet nogen af de væsentligste fordele nedenunder:

  • Lavere varmeregning
  • Fylder mindre og mere praktisk
  • Godt for miljøet
  • Mindre behov for service

Du kan opnå en lavere varmeregning, da fyret udnytter sine ressourcer langt bedre end et oliefyr. Årsagen heraf skal findes ved at mindre varme går til spilde. Ved naturgas kan fyret oftest hænge på væggen, og har derfor brug for mindre plads. Samtidig kræver det selvfølgelig heller ingen olietank, som er én af de helt store ulemper med et oliefyr.

Naturgas udleder ca. 15 til 20 procent mindre CO2 end fyringsolie. Det har en positiv påvirkning på miljøet, og er et skrift i den rigtige retning. Behovet for vedligeholdelse og service er langt mindre, og du sparer derfor penge på dyre reparationer og serviceaftaler.

Lad os gennemgå din installation

Vi vil gerne hos Sylvest VVS A/S aflægge dig et besøg hvor vi gennemgår din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny naturgasinstallation. Husk: Står du for at skulle udskifte et ældre naturgasfyr med et mere moderne kondenserende er der besparelser at hente. Vi kommer over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Kontakt os allerede i dag

Hos Sylvest VVS i Helsingør har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Hvis du måtte have eventuelle tvivlsspørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og står klar til at hjælpe dig. Du finder vores kontaktinformationer her.