Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Solvarme – få råd og sparring

Solvarme er en forureningsfri energikilde, som kan bruges til at nedbringe CO2 udslippet og gøre dig uafhængig af de svingende energipriser. Solvarmeanlæg er effektive – også når det er overskyet.
Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen, og kan installeres på næsten alle bygninger – også dem, der ikke vender optimalt i forhold til verdenshjørnerne.

Med Sylvest VVS som din samarbejdspartner er du samtidig sikret en energiekspert, som kan opstille en lang række af moderne og funktionelle løsninger til dig. Vi har en stor viden, som dækker over elegante og smarte løsninger indenfor solceller og anlæg. I dag er det nemlig muligt at integrere den vedvarende energi diskret på taget, så huset stadig beholder sin flotte æstetik.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Spar med et solvarmeanlæg

Et solvarmeanlæg kan dække op til 70 % af det årlige samlede behov for varmt brugsvand og 15 – 30 % af energibehovet til opvarmning. Anlægget består af solfangere, der installeres udendørs, hvorfra varmen overføres til varmtvandsbeholderen. Om vinteren er det nødvendigt at supplere med en alternativ mulighed for opvarmning f.eks. et olie-, jordvarme-, naturgas- eller fjernvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarme er fordelagtigt når…

Det kan være fordelagtigt for dig at skifte din nuværende energiløsning ud med et solcelleanlæg, hvis du står i nuværende situation, hvor du skal udskifte dit gamle olie- eller gasfyr. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot ville spare på disse ressourcer.

Hvis du er bosat i en bolig, hvor det varme vand kommer fra en varmtvandsbeholder, som bliver varmet op af el, så det kan det ligeledes være fordelagtigt at skifte.

Hvis boligens tag i forvejen trænger til renovering eller udskiftning, så kan du med fordel tage solvarme med i din betragtning.

Råd og vejledning

Vi er stolte af at kunne kalde for Certificeret Energivejleder. Det betyder, at vi foretager et uvildigt tjek af din bolig, inden du træffer det endelige valg. Der er nemlig flere relevante faktorer, som er vigtige, at tage med i sine overvejelser omkring investering i et solcelleanlæg.

Under besøget vil vi blandt andet danne os det fulde overblik over taget og selve grunden. Der kan nemlig være flere optimale placeringer af solceller, som med fordel kan tages i betragtning.

Desuden har tagets hældning en væsentlig betydning, hvor vores generelle erfaring viser, at taget bør have en hældning på mellem 30 og 60 grader for at skabe den mest optimale energieffektivitet. Fortvivl ikke, hvis du har et fladt tag. Her er det nemlig muligt at etablere solcellerne efter den mest optimale hældning.

Til sidst er det også vigtigt at tage højde for husstandens vandforbrug. En god tommelfingerregel er, at hvis en husstand består af fire familiemedlemmer, så bør solcelleanlægget være på størrelse med fire kvadratmeter. Dette er dog under antagelse af, at en husstand har et gennemsnitligt forbrug af vand. Derved kan solcelleanlægget producerer den mængde af varmt vand, som en husstand bruger pr. dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Rådgivning om de nyeste solvarme teknologier

For at vi kan udføre det bedste stykke arbejde for vores kunder, følger vi konstant med i de nyeste teknologier og produktudviklinger inden for solvarmeteknologier. Derfor kan vi altid rådgive kunden omkring de nyeste metoder og teknologier i markeder. Du kan altid være sikker på, at den rådgivning vi giver omkring alternative energi, såsom solvarme, er fuldt ud opdateret og baseret på Best practices i markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Få et uforpligtende besøg

Vi vil gerne aflægge dig et besøg hvor vi gennemgår din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny solvarme-installation. Sylvest VVS A/S samarbejder med landets førende inde for solenergi herunder Sonnenkraft, VELUX og Viessmann. Vi kommer over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer