Tag, tagrender og inddækninger

Vores veluddannede medarbejdere udfører alle former for blikkenslagerarbejde af høj kvalitet herunder montering, udskiftning og reparation af:

  • Tagrender og tagnedløb
  • Beklædning af kviste
  • Tage med zink, kobber eller skifersten
  • Inddækningsarbejder facade
  • Inddækning af skotrender og skorstene

Vi er din lokale blikkenslager på Nordsjælland og i Københavnsområdet. Vi har lokaler i Helsingør og rykker ud til omkringliggende byer som Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Vedligeholdelse og reparationer

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsingør tilbyder vi vedligeholdelse og service af tag, tagrender og inddækninger. Hvis ikke løbende du har fokus på disse tre ting, så kan det blive meget omkostningsfuldt for dig. Hovedårsagen heraf er, at tag, tagrender og inddækninger er den primære årsag til at få ledt vandet væk hurtig og effektivt. Hvis ikke dette er tilfældet eksempelvis på grund af manglende vedligeholdelse og service, så kan der i værste fald opstå vand- og fugtskader på din bolig. Det kan endvidere resultere i ødelagte gulve, vægge og loft.

Vi klarer alle opgaver vedr. tagrender, nedløb m.m.

Om end det gælder tagrender, nedløb, beklædning af kviste eller noget helt fjerde, så tilbyder vi også totalløsninger til vores kunder. Hvis der er tale om en større opgave eller projekt, så kan det være nødvendigt, at inddrage andre relevante faggrupper fx murer eller tømrer. Gennem vores totalløsninger vil Bedre Bad - Bedre Energi være din eneste kontaktperson. Derved tager vi selv kontakten til andre relevante faggrupper, som er nødvendige til løsning af opgaven eller projektet. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. 

Valg af materialer

Hvis du overvejer udskiftning af tagrender og afløb eller tag, så findes der mange forskellige materialer på markedet. Det kan være uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over samtlige fordele og ulemper ved hvert produkt.

Ved skiftersten findes der både natur- og kunstskifer. Naturskifer er selvfølgelig markant dyrere, men skaber til gengæld et flottere finish. Ligeledes er der forskellige fordele og ulemper ved zink og kobber.

Vores råd er derfor, at du så vidt muligt prøver at danne et overblik over dine forventninger til projektet samt krav til finish. Der kan eksempelvis være tale om en midlertidig løsning, eller drømmen om et moderne og flot finish. Uanset hvilke forventninger du måtte have, så kan Sylvest VVS i Helsingør med garanti imødekomme dem. Vi står klar til rådgivning og vejledning omkring valg af materialer. Du finder vores kontaktinformationer her.