Sænk energiforbruget og spar penge med en varmepumpe

BESTIL MODERNE VARMEPUMPE INKL. LEVERING OG MONTERING OG SPAR TID, PENGE OG CO2-UDLEDNING.

 

Viessmann Vitocal Varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Sylvest VVS Helsingør

Viessmann Varmepumpe 

  • Prisattraktiv vandvarmepumpe
  • Optimal udnyttelse af egenproduceret strøm
  • Varmepumpe 6 KW
  • Energimærke A++

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores uforpligtende tilbud inkluderer levering og montering.

Bestil Viessmann varmepumpe

METROAIR I varmepumpe Viessmann Vitocal Varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Sylvest VVS Helsingør


Metro Therm Varmepumpe

  • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
  • Et af markedets laveste lydniveauer - kun 53 dB.
  • Effektiv ned til -25 grader C.
  • Ideel til radiator og gulvvarme.
  • Brugervenligt display.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores uforpligtende tilbud inkluderer levering og montering.

Bestil Metro Therm Varmepumpe Viessmann Vitocal Varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Sylvest VVS Helsingør

 

 

Når du udskifter dit gas- eller oliefyr ud med en moderne varmepumpe kan du opnå besparelser på varmeregningen og en bedre klimasamvittighed. Forhør dig om dine fordele hos vores Certificerede Energivejleder og lad os hjælpe dig med din nye varmeløsning – og vi hjælper også gerne med at få tilskud til installationen.

Spar mange penge ved udskiftning af det gamle oliefyr

I dag kan det ikke længere betale sig at bevare et oliefyr – det er både unødvendigt dyrt i drift og en stor CO2-udleder. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste, og udskift oliefyret med en billigere og grønnere løsning. F.eks. en varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60 % af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen til 1/3, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger, højere afgifter på fyringsolie og værditilskrivningen af dit hus.

Udskift naturgas til varmepumpe

Du kan med fordel udskifte dit naturgasfyr til en varmepumpe. i dag sparer du over 1/3 af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større med tiden.

Hold ferie i varmen

De store besparelser på varmeregningen betyder at din investering i en ny varmepumpe hurtigt er tjent ind igen. Fremover vil besparelsen blot blive endnu større og potentielt kan udskiftningen – fra oliefyr eller naturgas til en moderne varmepumpe – en dag betale familiens sommerferie!

Få tilskud eller fradrag til installationen

Du får desuden tilskud eller håndværkerfradrag til skrotning af oliefyret og installation af en varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe med at udfylde papirerne.

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en snak med Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores Certificerede Energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder og kan hjælpe dig til den rigtige løsning. Om det så er en varmepumpe, et pillefyr eller en tredje type.

Prisen er all inclusive

Og husk, at hos Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør er levering og installation med i prisen. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Du kan læse mere om vores trygge løsninger her.

 

Vælg din ønskede varmepumpe-løsning nedenfor:

Nedenfor kan du vælge hvilken model varmepumpe du ønsker et uforpligtende tilbud på. Vi kontakter dig snarest muligt med et telefonisk opkald for at aftale nærmere.