Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

VVS- og varmeløsninger til erhverv

Gennem mange år har Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør, også kendt som Sylvest VVS, leveret kvalitets arbejde til vores erhvervskunder. Vi er en autoriseret VVS-installatør, og har erfaring med både VVS, blikkenslageropgaver og energiløsninger. Vores kundeportefølje dækker en bred gruppe af forskellige kunder. Heriblandt kan vi nævne:

 • Erhvervsvirksomheder
 • Boligforeninger
 • Skoler
 • Offentlige institutioner og virksomheder

Vi tilbyder en lang række af løsninger og ingen opgave er for stor eller for lille, når det kommer til arbejde for vores kunder. Vi går altid til opgaven med et stort engagement, og et fokus på at levere den bedst mulige kvalitet.

Herunder har vi listet et kort overblik over de forskellige typer af opgaver, som vi løser for vores erhvervskunder:

 • Serviceaftale – Vi sørger for, at dine installationer drifter optimalt.
 • Forebyggende drift- og vedligeholdelsesaftaler – Vi sørger for løbende at justere og optimere dine tekniske anlæg.
Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Nybyggeri eller renovering?

Hvad end du står med et nybyggeri, og skal bruge professionelle håndværkere til dine vand, varme og elinstallationer, eller du skal have renoveret gamle lokaler, så står Bedre Bad – Bedre Energi klar med professionel hjælp. Vi har mange års erfaring med installation af de nødvendige tekniske anlæg i både produktionshaller, kontordomiciler og på lagre. Vi kan bidrage med certificerede energivejledere, og professionelle vådrumsinstallatører, som sikrer dig de absolut bedste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat.

Derudover har vi adgang til et bredt og dybt netværk af kompetente leverandører, som altid sikrer vores kunder de bedste produkter i markedet. Vi kan dermed garantere kvalitets VVS- og elinstallationer. Vi står klar til at gå ind i alle byggeprocesserne, og kan fra starten hjælpe med planlægningen og projekteringen. Grundet vores allerede omtalte erfaring, så har vi altid gode råd og nyttige tips, som giver dig de bedste forudsætninger.

Efter projektet er afsluttet tilbyder vi professionelle og skræddersyede serviceaftaler. Ved at sikre en serviceaftale med os, så er du garanteret de bedste forudsætninger for, at dine installationer drifter optimalt. Vi kommer løbende forbi efter aftale, og sikrer at anlæggende udnytter ressourcerne bedst muligt, for på den måde at minimere dine omkostninger!

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Energioptimering af erhvervsgrunde

Er din virksomhed placeret i gamle lokaler, og anvender i måske et oliefyr, eller et gammelt naturgasfyr til opvarmningen? Så kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør. Vi kan garanteret skabe en mere energivenlig løsning til din virksomhed. Du kan f.eks. spare helt op til 50% på energi- og varme regningen ved at udskifte dit gamle oliefyr med et fjernvarmeanlæg. Sidder du med en naturgaskedel, som er mellem 10-15år gammel (Eller ældre), så kan der også være store omkostningsbesparelser forbundet med en udskiftning af dette. I dag er teknologien meget længere fremme end for 10 år siden, og det har også haft en stor betydning for udviklingen af naturgasfyr. De nye kondenserende modeller anvender gassen meget mere effektivt, og du får derfor den samme eller bedre opvarmning, samtidigt med at du benytter dig af væsentligt færre ressourcer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Grønne energikilder til din virksomhed

I dagens Danmark er trenden, at mange flere forbrugere end nogensinde før har et stort fokus på miljøet og klimaet. Og heldigvis for det. Det betyder også nemlig at teknologien inden for alternative energikilder er blevet udforsket og forbedret meget mere end tidligere. Af den grund kan du nu få installeret effektive jord- og solvarmeanlæg på din erhvervsgrund, og herved få bæredygtige og grønne bygninger.

Har du f.eks. en stor produktionshal, så er det en smal sag at få installeret solcellepaneler på toppen af denne. Med et solvarmeanlæg kan du få regne med at stort set alt dit brugsvand og opvarmning af boligen, kan dækkes i sommermånederne. Derudover kan et solvarmeanlæg med en levetid på omkring 20-25 år erstatte ca. 7.000-10.000 liter fyringsolie. Det betyder altså markante forbedringer for dit varme- og energibudget.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi løser opgaverne her:

Hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer