Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Jordvarmeanlæg og varmepumper til erhverv

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør er vi eksperter i installation og servicering af jordvarmeanlæg. Et jordvarmeanlæg kan spare dig helt op til 50% på varmeregningen, samt du reducerer dit CO2 udslip med helt op til 65% set i forhold til fossile brændstoffer. Vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige jordvarmeløsning, som betyder lavere varmeomkostninger for din virksomhed. Vi installerer naturligvis anlægget, og instruerer dine relevante medarbejdere i den daglige drift. Bare rolig et jordvarmeanlæg kræver næsten intet arbejde.

Vi tilbyder naturligvis også serviceaftaler, hvor vi kommer og ordner dit anlæg, hvis der skulle være noget galt. Herudover tilbyder vi også jævnlige servicetjek af dit anlæg, så vi hele tiden kan være et skridt foran eventuelle uønskede driftstop.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Det er faktisk ganske enkelt

Jordens kerne sørger for at jorden altid er varm. Det betyder at hvis du graver 1-1,5 meter ned i jorden, så er den faktisk markant varmere end overfladen. Dermed generes der også varme, som vi kan opfange via en specialvæske, og derefter bruge til opvarmningen af vores bygninger. Typisk kræver et jordvarmeanlæg 300 meter slange, som væsken kan pumpes rundt i under jorden, alt imens den bliver opvarmet af jordens naturlige varme. Når væsken er blevet varmet, blevet det i varmepumpeunitten sat under tryk. Herved kan den oplagrede energi i væsken ”trækkes” ud og distribueres til boligens varmtvandsbeholder.

Hvis din virksomhed ligger på en grund, hvor du ikke umiddelbart har pladsen til at få installeret 300 m slange i jorden, så er der faktisk også en anden mulighed. Det er nemlig muligt at opnå den samme effekt ved at hente varmen via nogle lodrette varmerør. Rørene skal gerne graves 100-150 meter lodret ned i jorden, og så hentes varmen via denne metode. Metoden er mere udbredt i Sverige, hvor den kaldes ”bjergvarme”. Der er dog nogle restriktioner ift. Bjergvarme, da man skal passe på grundvandet. Samtidigt er det også en lidt dyrere investering end det ”almindelige anlæg”, men den tillader så til gengæld jordvarme på små grunde.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Investeringen i kroner og øre

Et jordvarmeanlæg koster (foruden evt. radiatorer) typisk fra 120.000 kr. I løsningen får du nedgravning af 300 meter jordslanger samt opsætning af en unit med pumper, kompressor, varmeveksler, ventiler og automatik.

Selvom anlægget kan være en stor engangsinvestering, så skal man huske på, at man efter installationen har mere eller mindre ”gratis” energi. Energien fra jorden koster ikke andet end varmepumpens drift. Det smarte ved varmepumper er, at den afleverede energimængde typisk er 3-4 gange større, end den energi som varmepumpen bruger i drift, altså den energi du betaler for. Man siger generelt at varmepumper har en effektfaktor (COP = Coefficient Of Power) på 3 til 4. Her er det relevant at nævne, at jordvarme er den mest energieffektive varmepumpe. Det skyldes at jordens temperatur er mere eller mindre konstant hele året, hvor f.eks. en luft til vand varmepumpe er afhængig af udeluften, som bekendt kan være meget omskiftelig.

Den ultimative løsning er ved at få installeret komplimenterende solceller, som kan sørge for energien til drift af jordvarmeanlægget. På den måde har du næsten 100% grøn energi det meste af året.

Få beregnet tilbagebetalingstiden og bliv overbevist

Fortæl os om dit forbrug og din bolig. Så kan vi estimere et anlæg og beregne din tilbagebetalingstid på dit anlæg. Du vil blive overrasket, hvor hurtigt du faktisk vil kunne hente gratis energi i jorden.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Få en jordvarme-installation

Vi vil gerne hos Bedre Energi Helsingør – Sylvest VVS aflægge dig et besøg, Her gennemgår vi din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny jordvarme-installation.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Her installerer vi jordvarmeanlæg

Vi rådgiver om og installerer jordvarme over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer