Naturgas-service

Hvilken serviceaftale og serviceinterval, du skal vælge, afhænger af dit naturgasfyr. Ring og få et uforpligtende tilbud på et eftersyn eller en fast serviceaftale på naturgasanlæg i erhverv.

Gas installation – vi ved hvordan!

Hos Bedre Energi Helsingør - Sylvest VVS har vi stor kompetence og erfaring i såvel nyetablering af naturgasinstallationer som vedligeholdelse og renovering af eksisterende naturgasinstallationer. Hvad enten det drejer sig om naturgasinstallationer i virksomheder eller erhvervsejendomme, så er vi hos Bedre Energi Helsingør - Sylvest VVS ekstremt kompetente - både rådgiver og arbejdstager, og vi udfører altid et professionelt VVS-arbejde.

Billig og gode besparelser

De seneste år er der sket en rivende udvikling inden for anlæg til fyring med naturgas. Det betyder at forbrugeren kan høste langt flere fordele end nogensinde før, ved at fyre med naturgas. I dag er gaskedelteknologien langt mere avanceret end for bare 10-15 år siden. Det skyldes bl.a. udviklingen inden for fintfølende og intelligent elektronik, som er blevet tilknyttet de nye gaskedler. Kort sagt, så resulterer det i en langt bedre udnyttelse af den tilførte naturgas.

  • Typisk vil du kunne spare op til 30% på naturgasregningen, ved at udskifte en ældre gaskedel ud med en ny kondenserende naturgaskedel.

Selvom naturgas i sig selv allerede er en billig opvarmningsform, så kan det faktisk gøres endnu billigere. Det gøres ved at monterer nye radiatortermostater/ventiler. Herved får du større mulighed for at styre temperaturen i ejendommens enkelte rum mere præcist. Det giver dig større kontrol over forbruget af naturgas, samtidigt med, at du også får et bedre indeklima. Vi står klar med hjælp og vejledning i forbindelse med din nye naturgaskedel. Du finder vores kontaktinformationer lige her.

Flere måder at forbedre din virksomheds naturgasforbrug

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men der findes faktisk endnu flere måder, hvorpå du kan forbedre dit forbrug af naturgas. Faktisk får du udover et bedre forbrug, også et bedre indeklima, ved at implementere følgende råd:

  • Få installeret en kondenserende gaskedel, som er A-mærket.
  • Installer radiatortermostater rundt om i virksomheden, så du får bedre styring af opvarmningen i de forskellige rum.
  • Udskift de manuelle gulvvarmeventiler med termostater eller et elektronisk styringssystem.
  • Sørg for at alle varmerør, er korrekt isoleret.
  • Ved at installerer et vejrkompenseringsanlæg, kan du opnå yderligere besparelser på op til 15% mindre naturgasforbrug.

Der er generelt set altid besparelser at hente, ved at optimere din gamle naturgaskedel. Spørgsmålet er bare hvilke initiativer, som kan svare sig for din virksomhed. Der er selvfølgelig forskel på nødvendigheden af opvarmning, hvis vi kigger på et kontordomicil og en lagerhal. Vi har mange års erfaring med at skabe optimale løsninger, for vores erhvervskunder. Kontakt os, så finder vi den mest optimale naturgasløsning for dig og din virksomhed.

Servicering af naturgasinstallationer

Udover at montere og udskifte naturgasinstallationer, så tilbyder vi også professionelle serviceaftaler. Vi skræddersyer gerne en serviceaftale, som passer til din virksomheds situation. Uanset hvor ofte du skal have serviceret dine naturgasinstallationer, så kan vi sørge for en fordelagtig serviceaftale.

Det er sådan, at uanset hvor gammelt dit naturgasfyr er, så er det nødvendig med jævnlig servicering og vedligeholdelse. Det skyldes at fyret er i gang mange tusind timer hvert år, og derfor bliver komponenterne udsat for slitage. Det er nærmest uundgåeligt, at der ikke skulle være en enkelt komponent, som brister ved denne slitage. Her er det vigtigt, at vi hurtigst muligt opdager dette, og får udskiftet komponenten. Det sikrer dig den stabile drift du skal bruge, for at kunne fortsætte en optimal produktion. Samtidigt sparer det dig potentielle store reparationsomkostninger i fremtiden!

Få vurderet dit anlæg

Vi vil gerne hos Sylvest VVS A/S aflægge dig et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny naturgasinstallation. Står du for at skulle udskifte et ældre naturgasfyr med et mere moderne kondenserende er der gode besparelser at hente.

Vi vurderer anlæg over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Læs mere om opgaver til erhvervskunder: