SOLVARME-installationer til erhverv

Solvarme er en forureningsfri energikilde, som kan bruges til at nedbringe CO2 udslippet og gøre dig uafhængig af de svingende energipriser. Solvarmeanlæg er effektive også når det er overskyet. Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen og kan installeres på næsten alle bygninger – også dem, der vender, ikke vender optimalt i forhold til verdenshjørnerne.

Få en solvarme-installation

Det smarte ved et solvarmeanlæg er, at du får en vedvarende energikilde, som er både fleksibel og miljøvenlig. Et solvarmeanlæg kan yderligere nemt tilkobles din virksomheds øvrige vand- og varmeinstallationer. Herved kan du skabe nogle meget miljøvenlige og bæredygtige ejendomme. Det er nemt at installere de effektive solfangere på dine eksisterende bygninger på en elegant og diskret måde. Herved kan vi sikre din virksomhed effektiv grøn energi, som ikke ødelægger ejendommens æstetik. Det er især en fordel at tænke solvarmeanlægget ind fra starten, hvis du står med et nybyggeri eller en renovation af bygningen.

Vi ser en stigende trend i verden, som i takt med udviklingen betyder, at det fortsat er vigtigere end nogensinde at udskifte de konventionelle energikilder med alternative løsninger. Herved hjælper din virksomhed med at skåne miljøet, og du bliver fortsat mere uafhængig af de svingene energipriser. Det betyder også, at du kan forlade din virksomhed på stabile grønne energikilder, som på længere sigt er markant billigere end fossile brændstofs løsninger. Rent forretningsmæssigt bør man også overveje vigtigheden, af at kunne markedsføre sig med grønne bygninger, og et fokus på et bedre klima for os alle. Det kunne være en relevant politik at optage, i takt med det stigende fokus på klimavenlige løsninger hos forbrugerne.

Vi vil gerne hos Bedre Energi Helsingør - Sylvest VVS aflægge dig et besøg, Her gennemgår vi din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny solvarme-installation.

Hvordan virker et solvarmeanlæg?

Solvarmeanlæg er en af de mest velafprøvede energiteknologier, når det kommer til alternative energikilder. Et solvarmeanlæg producerer ganske simpelt energi, ved at høste solens uendelige og gratis ressourcer. Solen som siden tidernes morgen har været et symbol på liv, kan vi nu udnytte til at opvarme vores ejendomme. Solcellerne eller panelerne opfanger solens stråler eller lys i al almindelighed, og omdanner disse til energi. Det kan virke meget teknisk, men i realiteten foregår det via en opvarmning af væsken, som flyder i nogle rør inde i solcellen. Væsken transporteres herefter videre ind til boligens varmtvandsbeholder, hvorfra den distribueres ud i resten af boligen.

Ift. Energiskabelsen, så er det selve lyset og ikke solstrålerne som danner energien. Det sker ved at solcellen opfanger solens lys, og derved får materialets elektroner tilført energi. Derfor skabes der også energi, selv når det er overskyet. Almindelige solceller kan typisk udnytte omkring 20% af energien fra solens stråler.

Solens varme kan spare dig penge

Med et solvarmeanlæg kan du spare helt op til 70% af omkostninger ved det varme brugsvand. På opvarmning af boligen kan du spare helt op til 30%. Det er yderligere muligt at kombinere solvarme med andre opvarmningsformer, så du i sommermånederne kan køre næsten udelukkende på solvarme, og stadig have energi fra en alternativ kilde i vintermånederne. Typisk skal du forvente at et solvarmeanlæg, som har et panel på 7kvm. I sin levetid (20-25 år) typisk vil erstatte mellem 7.000-10.000 liter fyringsolie. Dog vil de helt præcise besparelser afhænge helt og holdent af din ejendoms størrelse, isoleringsgrad, størrelsen af solvarmeanlægget osv.

Opdateret viden og de nyeste teknikker inden for solvarme

Vi sørger for altid at have en finger på pulsen, når det kommer til de nyeste teknikker, anlæg og metoder inden for solvarmeanlæg og paneler. Vi sikrer på den måde vores kunder den bedste rådgivning, og sørger kun for at installere de mest effektive anlæg. Det giver de bedste besparelser, og sikrer den bedste udnyttelse af solvarmen.

Solen skinner alle steder

Vi udfører derfor solvarmeanlæg over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Læs mere om opgaver til erhvervskunder: