Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Tag-arbejde og blik til erhverv

Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør – Sylvest VVS er vi eksperter i alle former for blikkenslagerarbejde i høj kvalitet. Vores veluddannede medarbejdere udfører blikkenslageropgaver i forbindelse med alle typer af tag-arbejde. Her kan vi f.eks. nævne montering, udskiftning og reparation af:

 • Tagrender og tagnedløb
 • Beklædning af kviste
 • Beklædning tage
 • Inddækning skotrender
 • Inddækning skorstene

Vi kan med garanti øge din boligs æstetik vha. vores dygtige blikkenslageres professionelle håndværk. Alle tagopgaver løses i følgende materialer:

 • Zink
 • Kobber
 • Aluminium
 • Stål
 • Skifersten
Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Hvilken form for materiale skal du vælge til taget?

Vi får ofte stillet dette spørgsmål, da det er en relevant overvejelse at gøre sig. Svaret til spørgsmålet varier alt efter de givne forhold. F.eks. afhænger det af husets årgang, design og kundens personlige smag. Det kan være svært at vide præcist, hvilket materiale de nye tagrender skal laves i, eller hvordan skorstenen skal inddækkes. Vi har mange års erfaring med tage, tagrender og skotrender. Derfor står vi altid klar med kyndige råd og vejledning, når du skal vælge materiale til dit projekt.

Når det kommer til de forskellige materialer, så er der selvfølgelig fordele og ulemper ved hver eneste materialetype. Disse indebærer bl.a. prisen, forventet levetid, vedligeholdelses krav, og selvfølgelig materialets udseende. Vores bedste råd til dig, er at du før kontakt skal danne et generelt overblik over dine ønsker og behov. Ved at du samler dine tanker, så kan vi meget bedre rådgive og guide dig i retningen af det perfekte materiale til dit tag. Vi har erfaret at denne metode, er den mest effektive, og giver det mest tilfredsstillende resultat. Lad os hjælpe dig med din tagopgave!

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vær kritisk i dit valg af blikkenslager!

Det er meget vigtigt, at du altid er kritisk når det kommer til valget af blikkenslager. Du bør undersøge hvorvidt denne har: Erfaring, er kvalitetsbevidst, besidder de nødvendige kompetencer osv. Det nemlig utrolig vigtig, når det kommer til tagarbejde, at det udførte arbejde bliver gjort håndværksmæssigt korrekt! Årsagen til dette er ganske simpelt. Taget, tagrenderne og nedløbene skal holde vind og vejr ude af din bolig. Det sætter visse krav til grundigheden og kvaliteten af det arbejde, som bliver udført. Hvis tagrenderne og nedløbet ikke er i orden, så kan det resultere i at vandet ikke bliver ført ledt korrekt væk fra boligen. På længere sigt kan det betyde store problemer med vand- og fugtskader i taget og i voldsomme tilfælde inde i huset. Det er skader, som typisk er omkostningstunge, og som kan undgås ved at sikre sig valget af en professionel håndværker.

Vores pointe er: Vær opmærksom på om blikkenslageren kan sit arbejde, og at det ikke altid kan svare sig at vælge den billigste håndværker, da det kan ende med at være den dyreste løsning på lang sigt. Ved at vælge Bedre Bad Helsingør til dit næste tagprojekt, er du garanteret en samarbejdspartner, som har styr på sine teknikker, og som garanterer et tilfredsstillende resultat!

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Vi løser opgaver rundt om på Sjælland

Vi har løst mange tagopgaver over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Tage, tagrender og totalløsninger

Vi står som sagt parate til at løse din næste tagopgave. I forbindelse med det, tilbyder vi at løse det via en totalløsning. Det betyder at vi går aktivt ind i alle projektets processer. Vi giver gode råd i planlægningsprocessen, koordinerer alle de nødvendige håndværkere, og sikrer levering af de valgte materialer i høj kvalitet. Herefter sørger vi for en god oprydning efter projektet og tilbyder service efterfølgende. Det betyder at du kan skal forholde dig til os, som din samarbejdspartner. Har du nogle indsigelser, så sørger vi for at føre dem ud i livet. På denne måde kan du blot læne dig tilbage, og vente på det færdige projekt. Du behøves ikke være aktivt med i processen, medmindre du ønsker det. Vi garanterer et tilfredsstillende resultat i den bedste kvalitet!

Lyder det som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer