VVS-arbejde

Kvalitets VVS-arbejde

Vi er eksperter i energiløsninger, omklædningsrum, toiletter og alle de traditionelle, gængse blikkenslageropgaver – vi kalder det VVS opgaver.

Vi er din professionelle samarbejdspartner

Hos Bedre Bad Helsingør går vi altid til opgaven med stort engagement, og med fokus på høj kvalitet i opgavens udførelse. Vi har i gennem mange år sikret moderne og funktionelle løsninger til flere forskellige typer af erhverv. Her kan med fordel nævnes flere forskellige typer af virksomheder – herunder produktions- og handelsvirksomheder. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med boligforeninger rundt omkring på Sjælland. Til sidst er vi også foretrukket af det offentlige – herunder skoler og offentlige institutioner.

Erhvervskunder – kontraktlige forhold

Samarbejdet med størstedelen af vore kunder er knyttet i kontraktlige forhold, hvor ydelser er præciseret og prissat, herunder almindelig forekommende opgaver som udføres efter aftale.

Fokus på virksomhedens behov

Vores erfaring viser, at der sjældent er flere løsninger, som passer til flere forskellige erhverv. Årsagen heraf er nemlig, at man har vidt forskellige præferencer og behov. Badfaciliteter/omklædningsrum kan med fordel nævnes som et eksempel, hvor kundens præferencer og behov særligt er forskellige fra kunde til kunde. En produktionsvirksomhed stiller eksempelvis andre krav til sine badfaciliteter/omklædningsrum end en offentlig skole.

Når du vælger Sylvest VVS, så er du altså garanteret en professionel VVS-installatør med stor viden og erfaring, som kan tilbyde mange forskellige løsninger, som netop lever op til den enkelte virksomheds krav. Vores pointe er, at vi har fokus på kundens behov og ikke blot en løsning, som er nemmest for os at udføre.

Altid opdateret med ny viden

Der kommer hele tiden nye metoder, løsninger og muligheder på markedet. Derfor er Sylvest VVS altid opdateret på den nyeste viden på markedet. Det sikrer vi gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, hvilket er en landsdækkende kæde bestående af professionelle og kompetente VVS’er. Vi har derfor nem og hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige kollegaer. Når du vælger os, som din samarbejdspartner kan vi derfor altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger, som netop findes på markedet.

Hurtig indsats ved akut behov

Med servicevogne, der kører over alt i området, kan vi hurtigt og med kort varsel løse uventede og pludseligt opståede problemer.

Vi garanterer for kvaliteten og en effektiv projektstyring, samt konkurrencedygtige priser. Vi kommer over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Hos Sylvest VVS er vi altid imødekommende, og klar til besvare dine eventuelle tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her