Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

VVS Erhverv – vi servicerer virksomheder i Helsingør og omegn

Kvalitets VVS-arbejde

Vi er eksperter i energiløsninger, omklædningsrum, toiletter og alle de traditionelle, gængse blikkenslageropgaver – vi kalder det VVS-opgaver. Vi leverer altid VVS-arbejde i topkvalitet, så uanset om du står med et erhvervslejemål eller en erhvervsejendomme hvor VVS driller, så kontakt os og vi står klar til hjælpe dig sikkert igennem.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Vi er din professionelle samarbejdspartner

Hos Bedre Bad Helsingør går vi altid til opgaven med stort engagement, og med fokus på høj kvalitet i opgavens udførelse. Vi har igennem mange år sikret moderne og funktionelle løsninger til flere forskellige typer af erhverv. Her kan med fordel nævnes flere forskellige typer af virksomheder – herunder produktions- og handelsvirksomheder. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med boligforeninger rundt omkring på Sjælland. Til sidst er vi også foretrukket af det offentlige – herunder skoler og offentlige institutioner.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Erhvervskunder – kontraktlige forhold

Samarbejdet med størstedelen af vores kunder er knyttet i kontraktlige forhold, hvor ydelser er præciseret og prissat, herunder almindelig forekommende opgaver som udføres efter aftale. Kunne du tænke dig at vide med omkring disse forhold og hvad sådan en løsning kan betyde for dig – så tøv ikke med at kontakte os.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Fokus på virksomhedens behov

Vores erfaring viser, at der sjældent er flere løsninger, som passer til flere forskellige erhverv. Årsagen hertil er nemlig, at man har vidt forskellige præferencer og behov. Badfaciliteter/omklædningsrum kan med fordel nævnes som et eksempel, hvor kundens præferencer og behov særligt er forskellige fra kunde til kunde. En produktionsvirksomhed stiller f.eks. andre krav til sine badfaciliteter/omklædningsrum end en offentlig skole.

Når du vælger Sylvest VVS, så er du altså garanteret en professionel VVS-installatør med stor viden og erfaring, som kan tilbyde mange forskellige løsninger, som netop lever op til den enkelte virksomheds krav. Vores pointe er, at vi har fokus på kundens behov og ikke blot en løsning, som er nemmest for os at udføre.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Altid opdateret med ny viden

Der kommer hele tiden nye metoder, løsninger og muligheder på markedet. Derfor er Sylvest VVS altid opdateret på den nyeste viden på markedet. Det sikrer vi gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, hvilket er en landsdækkende kæde bestående af professionelle og kompetente VVS’er. Vi har derfor nem og hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige kollegaer. Når du vælger os, som din samarbejdspartner kan vi derfor altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Erhvervs VVS og totalløsninger

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør arbejder vi oftest ud fra princippet totalløsning. Det betyder at vi står klar til at løse alle aspekter forbundet med netop din virksomheds opgave. Vi går gerne ind lige fra planlægningsprocessen, og hjælper dig med gode råd og vejledning. Vi har efterhånden været med i mange nybyggerier, og vi har også foretaget mange renovationer. Derfor har vi samlet nogle gode erfaringer sammen omkring forskellige elementer og løsninger, som vi gerne deler med vores kunder. Efter planlægningen tager vi over, og styrer alle de praktiske opgaver. Dvs. vi overtager koordineringen af de nødvendige håndværkere, såsom murere, elektrikere og tømrer. Vi sørger yderligere for at, leveringerne kommer til tiden og i den rigtige kvalitet. Efter projektet er overstået sørger vi for oprydning, og vi forlader først stedet når kunden er tilfreds.

Fordelene ved totalløsning for vores erhvervskunder, er at de helt og holdent kan fokusere på deres virksomheders daglige drift. Vi overtager alle de praktiske renovation/bygningsopgaver, og kunden skal derfor kun forholde sig til en kontaktperson. Vi sørger nemlig for, at eventuelle ændringer bliver sat i spil. Derudover så betyder vores totalløsningsprincip også, at prisen dækker et helt projekt. Med andre ord, så afspejler vores priser, at de er alt inklusiv. Herved kan du som kunde se de totale omkostninger lige fra starten af. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne fuldstændigt transparente prismodel, som sikrer at der ikke er nogle skjulte eller ekstra omkostninger i forbindelse med projektet.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Hurtig indsats ved akut behov

Med servicevogne, der kører over alt i området, kan vi hurtigt og med kort varsel løse uventede og pludseligt opståede problemer.

Vi garanterer for kvaliteten og en effektiv projektstyring, samt konkurrencedygtige priser. Vi kommer over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Hos Sylvest VVS er vi altid imødekommende, og klar til at besvare dine eventuelle tvivlsspørgsmål.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer