Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Akut hjælp – sprunget vandrør, manglende varme eller hul I taget?

Så ring til vores vagt, tlf. 30 45 59 97

Vores vagttelefon er åben alle ugens 7 dage fra kl. 8-21.

Er din kælder fyldt op med vand på grund af et sprunget vandrør? Eller skal du til at i bad, og oplever manglende vand i din bolig? Uanset hvilke typer af akutte opgaver så kan Bedre Bad Helsingør hjælpe dig. Skynd dig at kontakte os.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

*Bemærk: Et vagtudkald er altid forbundet med ekstraomkostninger. Der bliver faktureret for 1 vagt udkald, forhøjet time takst, altid minimum 1 time, samt for servicebil og materialer. 

Når du ringer til vores akut telefon, så kan du med fordel forklare hvad omfanget af skaden er. Det betyder at vores dygtige og kompetente medarbejdere på vejen hen til dig, kan danne sig et overblik over mulige løsninger. Vores pointe er derfor at desto mere information du kan give os om skaden, desto hurtigere har vi mulighed for at løse den. Det mindsker i sidste ende skadens omfang, og dine reparationsomkostninger bliver mindsket mest muligt.

Vælg altid en autoriseret VVS-installatør til løsning af dine akutte opgaver. Det sikrer, at skaden bliver udarbejdet bedst muligt, og samtidig holder i lang tid fremover. Det kan du få ved valg af Bedre Bad Helsingør. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan ligeledes kalde os for BBA Certificeret Energivejleder og Vådrumsinstallatør. Vi går derfor altid til opgaven med stor viden og erfaring, og sikrer at skaden bliver løst effektivt i høj kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i kælder

Hvornår skal du ringe efter akut VVS-hjælp?

Det er faktisk meget let at svare på. Du skal ringe i det sekund, hvor du har en akut skade i hjemmet, og du kan kun ringe for sent! Står du med sprængte eller utætte vandrør, så kan de gøre meget stor skade på hjemmet, hvis de ikke blive repareret i en fart. Det er nemlig sådan at selv en mindre utæthed kan lække op til 60-70 liter vand om dagen. Det fører hurtigt nogle ubehagelige vandskader, og væsentligt dyrere vandregning. Derudover er vandskader ikke ligefrem en billig omgang, når det skal repareres. Det er hvad et utæt rør kan betyde i boligen. Prøv engang at forestille dig, hvor meget skade et sprængt rør kan gøre i hjemmet!

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Står du med et tilstoppet afløb, så foreslår vi også at du ringer med det samme! Hvis dit afløb er stoppet, så kan der nemlig meget hurtigt sprede sig en yderst ubehagelig lugt i hele boligen. I yderste tilfælde kan det gøre det uudholdeligt at opholde sig i hjemmet. Alternativt kan du starte med at hælde et par liter kogende vand ned i afløbet, og rense efter med en flaskerenser.

Stoppede toiletter er aldrig sjove, og det kan være en meget upraktisk og ubehagelig situation. Vi anbefaler at du først selv forsøger med en svupper, men hvis det ikke hjælper, så står vi klar med en hjælpende hånd!

Bedre Bad - Bedre Energi - vandskade i væg

Har du fået en vandskade i boligen af den ene eller anden årsag, så skal du ringe efter hjælp så hurtigt som muligt! Det kan faktisk kun gå for langsomt. Grunden til dette, er at en slem vandskade kan resultere i både råd og svamp i boligen. Her er det vigtigt, at man hurtigt og professionelt for taget sig af den skaden. Gøres det korrekt, så kan man med lidt held fjerne det værste af skaden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vores udrykningsområder

Vi kommer med akut assistance over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer