Kvalitetssikring

Hos Bedre Bad Helsingør – Sylvest VVS er kvalitetssikring et nøgle ord. Hvad end det er VVS-arbejde eller fornyelse af energi- eller varmekilden til din bolig eller virksomhed, så kan du være helt sikker på at kvaliteten er fra øverste skuffe. Vi sikre kvalitet gennem uddannelse af vores medarbejdere, og følger løbende branchens efteruddannelseskurser. Derfor kan vi påtage os alle VVS-opgaver – og samtidig være sikre på at vi levere den kvalitet, som kunderne har krav på!

Løbende kvalitetskontrol

Vi har gennem de sidste mange år arbejdet med kvalitetssikring samt drifts- og vedligeholdelsesmanualer, og er under løbende kvalitetskontrol gennem Tekniq Kvalitet ApS, der sikrer kunderne ensartet høj kvalitet og udførelse.

Bedre Bad Helsingør - Sylvest VVS er medlem af:  

  • Tekniq/Dansk VVS
  • Bedre Bad & Energi
  • Fjernvarmens Serviceordning (FJR)
  • Gasmester (HMN)
  • Dansk VVS Solvarmesektion
  • Tekniq Kvalitet ApS

Stil høje krav til din VVS-installatør

Hvis ikke du vælger den rette samarbejdspartner til løsning af dine VVS-opgaver, så kan det blive rigtig dyrt og omkostningsfuldt for dig. Hvis ikke der er overensstemmelse med valg af materialer og arbejdets udførelse, så kan det medfører større skader på din bolig. Et eksempel er dit badeværelse, som dagligt bliver udsat for vand og fugt. Hvis ikke arbejdet bliver udført i høj kvalitet med de rette materialer, så kan der opstå vand- og fugtskader. Det kan i værste fald ødelægge gulve, vægge og loftet.

Når du vælger Sylvest VVS i Helsingør til løsningen af dine opgaver, så kan du forvente høj kvalitet og engement i vores arbejde. Det betyder, at du ikke vil opleve dyre reparationer og vedligeholdelse i fremtiden.

Kundernes fordel

Vi leverer ekstra sikkerhed med vores kvalitetssikring til vores kunder over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.