Ledige stillinger

Vi søger en ny VVS-montør, gerne med A-certifikat, til vores team af dygtige medarbejdere.

Så er du interesseret, og har lyst til at medvirke til fortsat udvikling af vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os for mere information.

Send en e-mail eller ring på tlf. 49 21 59 97

Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Vær en del af et agilt team

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsingør har vi igennem 50 år serviceret kunder og udført vvs-opgaver. Vi er en virksomhed, der værdsætter traditionelt håndværk, der går hånd i hånd med de nyeste teknologier. Herigennem skaber vi overbevisende løsninger med udstrakt kundeservice.

Muligheder for uddannelse

Vi sørger for, at vores medarbejdere bliver uddannet løbende og følger branchens efteruddannelseskurser. Herigennem sikrer vi, at vi altid kan levere de nyeste løsninger og i en kvalitet, som kunderne har krav på.

Samtidigt arbejder vi med kvalitetssikring ved at udvikle på drifts- og vedligeholdelsesmanualer. Det sikrer at man som ny medarbejder hos os, bliver klædt på til vores flow for udførelse af opgaver.

Vi løser VVS-opgaver i et bredt markedsområde

Som ansat vil du komme vidt omkring og møde forskellige kunder over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os på tlf. 49 21 59 97 eller send en ansøgning pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. allerede i dag. Så vender vi tilbage snarest muligt.