Miljøpolitik

Sylvest VVS A/S tager aktivt hensyn til miljøet.

Vi mener at etablering og drift af bygninger og anlæg skal tilgodese miljøet samtidig med, at de byggetekniske installationer lever op til de stillede tekniske krav og er økonomisk gennemførlige på markedets vilkår. Vi vil arbejde aktivt for at udbrede renere teknologi, som varmepumper, kondenserende gaskedler, solvarme og fjernvarme.

Vi engagerer vore medarbejdere i miljøarbejdet. Ledelse og medarbejdere tilstræber at udvise størst muligt miljøhensyn i vore handlinger, dog relateret til økonomi og almindelig sund fornuft.

Vi samarbejder

 Vi samarbejder med private forbrugere, leverandører, myndigheder og andre organisationer for at skabe et bedre miljø.

Vi fjerner affald...

på forsvarlig vis, fremmer genanvendelse, og øger genbrugsandelen. Vi vil sikre en korrekt håndtering af farligt affald og transporten heraf i forbindelse med arbejdet. Alt det gør vi for at reducere CO2. 

Certificerede energivejledere – et løft til miljø og økonomien

Vær selv med til at reducere CO2 udslippet, ved at udskifte jeres nuværende varmekilde med en mere miljø rigtig, der har en bedre nyttevirkning. Eller få udført service på jeres naturgaskedel, fjernvarmeanlæg eller ventilationsanlæg. En korrekt indstillet VVS installation sparer på CO2 udslippet samt på varmeregningen. Hos Sylvest VVS A/S er vi et stærkt team bestående af bl.a. 6 VVS-installatører samt en energivejleder. Se mere om uddannelserne her. www.kea.dk og www.energivejleder.dk

Miljøhensyn

Vi udviser hensyn til miljøet, når vi udfører vores VVS-aktiviteter over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.