Bedre Bad - Bedre Energi - blomst - grønt miljø

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Miljøpolitik

Sylvest VVS A/S tager aktivt hensyn til miljøet.

Vi mener at etablering og drift af bygninger og anlæg skal tilgodese miljøet samtidig med, at de byggetekniske installationer lever op til de stillede tekniske krav og er økonomisk gennemførlige på markedets vilkår. Vi vil arbejde aktivt for at udbrede renere teknologi, som varmepumper, kondenserende gaskedler, solvarme og fjernvarme.

Vi engagerer vore medarbejdere i miljøarbejdet. Ledelse og medarbejdere tilstræber at udvise størst muligt miljøhensyn i vore handlinger, dog relateret til økonomi og almindelig sund fornuft.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi samarbejder

Vi samarbejder med private forbrugere, leverandører, myndigheder og andre organisationer for at skabe et bedre miljø.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Vi fjerner affald…

på forsvarlig vis, fremmer genanvendelse, og øger genbrugsandelen. Vi vil sikre en korrekt håndtering af farligt affald og transporten heraf i forbindelse med arbejdet. Alt det gør vi for at reducere CO2.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Certificerede energivejledere – et løft til miljø og økonomien

Vær selv med til at reducere CO2 udslippet, ved at udskifte jeres nuværende varmekilde med en mere miljø rigtig, der har en bedre nyttevirkning. Eller få udført service på jeres naturgaskedel, fjernvarmeanlæg eller ventilationsanlæg. En korrekt indstillet VVS installation sparer på CO2 udslippet samt på varmeregningen. Hos Sylvest VVS A/S er vi et stærkt team bestående af bl.a. 6 VVS-installatører samt en energivejleder.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandfald

Miljøhensyn

Vi udviser hensyn til miljøet, når vi udfører vores VVS-aktiviteter over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer