Nyheder


Hos Sylvest VVS opdatere vi vores produkt sortiment, og de ændres alt efter hvad der er det nyeste og bedste på markedet. Det gør vi, for at sikre at de løsninger vi levere er 100% optimeret, og har den bedste kvalitet. Nyhederne betyder samtidig, at det følges med den teknologisk udvikling, og at nye, samt forbedret metoder bliver brugt, når vi arbejder for vores kunder. Henover vores webshop bliver de nye produkter løbende opdateret, så du har mulighed for at købe, samt få dem monteret. Du kan også på vores webshop læse lidt ekstra information om produkterne.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi kan du også altid se aktuelle tilbud, som er kørende lige nu. Disse tilbud kan være på alle slags installationer og produkter. Samtidig har vi også VVS-relateret kampagner kørende, som du kan læse mere om. Sylvest VVS har altid spændende nyheder til alle vores kunder på Sjælland, og du kan altid forvente et godt tilbud, når du kontakter os. Hvis du ønsker at høre mere omkring, hvilke nyheder vi kan tilbyde dig, så må du meget gerne kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Hvis du som kunde kontakte os, tilbyder vi altid det som er mest optimalt i jeres tilfælde, og hvis en af vores nyheder passer til jeres produkt, bringer vi selvfølgelig dette op. Men vi promovere, ikke en løsning som ikke passer, selvom den måske er helt ny.

Vi tilbyder alle vores nyheder, løsninger og alt andet godt der bliver opdateret inden for VVS branchen til alle vores kunder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.