Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jørgen Olsen

Nyheder

Hos Sylvest VVS holder vi os konstant opdateret med de seneste nyheder inden for vores produktsortiment. Vi ønsker at sikre, at de løsninger, vi leverer, er 100% optimerede og af den bedste kvalitet. Vores fokus på nyhederne betyder også, at vi følger med den teknologiske udvikling og implementerer nye og forbedrede metoder i vores arbejde for at give vores kunder de bedste resultater.
Gennem vores webshop opdaterer vi løbende med de nye produkter, så du har mulighed for at købe dem og få dem monteret. Du kan også finde ekstra information om produkterne på vores webshop.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Aktuelle tilbud og kampagner

Hos Bedre Bad – Bedre Energi har vi altid aktuelle tilbud, der kører lige nu. Disse tilbud omfatter forskellige typer installationer og produkter. Derudover har vi også VVS-relaterede kampagner, som du kan læse mere om. Hos Sylvest VVS stræber vi altid efter at give vores kunder på Sjælland spændende nyheder og gode tilbud. Når du kontakter os, kan du altid forvente et godt tilbud, der passer til dine behov. Hvis du gerne vil høre mere om, hvilke nyheder vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Mest optimale løsninger til vores kunder

Når vores kunder kontakter os, tilbyder vi altid de mest optimale løsninger, der passer til deres specifikke behov. Hvis en af vores nyheder passer til dit projekt, vil vi selvfølgelig præsentere det for dig. Vi promoverer dog aldrig en løsning, der ikke er egnet til din situation, selvom den måske er helt ny. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder får den bedst mulige løsning, der opfylder deres behov og forventninger.

Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning baseret på vores nyheder og produktudbud. Vi er specialister inden for VVS-området og stræber efter at være din pålidelige partner, når det kommer til at levere kvalitetsprodukter og -løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - blomst - grønt miljø

Ofte Stillede Spørgsmål

1. Hvordan holder Sylvest VVS sig opdateret med nyhederne inden for VVS-produkter?

Vi holder os konstant opdateret med de nyeste nyheder og tendenser inden for VVS-branchen gennem forskellige kanaler som messer, uddannelseskurser og samarbejde med førende producenter og leverandører.

2. Hvilke typer produkter kan jeg finde på Sylvest VVS’ webshop?

På vores webshop finder du et bredt udvalg af VVS-produkter, herunder armaturer, vandhaner, brusere, toiletter, varmesystemer, rør og meget mere. Vi opdaterer løbende sortimentet for at sikre, at vores kunder har adgang til de nyeste og bedste produkter på markedet.

3. Hvordan kan jeg drage fordel af de aktuelle tilbud og kampagner hos Bedre Bad – Bedre Energi?

Du kan besøge vores webshop eller kontakte os direkte for at få oplysninger om de aktuelle tilbud og kampagner, der kører. Vores team vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste tilbud og løsninger, der passer til dine behov.

4. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har specifikke spørgsmål om en bestemt nyhed eller et produkt?

Hvis du har specifikke spørgsmål om en nyhed eller et produkt, er du velkommen til at kontakte vores team. Vi vil gerne besvare dine spørgsmål og give dig al den nødvendige information for at træffe en informeret beslutning.

5. Hvilken garanti har jeg for kvaliteten af de produkter, jeg køber hos Sylvest VVS?

Vi garanterer, at alle vores produkter er af høj kvalitet og lever op til vores strenge standarder. Vi samarbejder kun med anerkendte producenter og leverandører for at sikre, at vores kunder får pålidelige og holdbare produkter. Vores mål er at sikre din tilfredshed og levere VVS-løsninger, der opfylder dine forventninger.

Vi tilbyder alle vores nyheder, løsninger og alt andet godt der bliver opdateret inden for VVS branchen til alle vores kunder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 49 21 59 97
sylvest@sylvestvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer