VVS- og energiopgaver til private

Bedre Bad Helsingør – Sylvest VVS udfører VVS- og energiopgaver til private boligejere

Velkommen til Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør. Vi er også kendt som Sylvest VVS, og vi er din lokale autoriserede VVS-installatør i Helsingør og omegn. Vores mange år i branchen har givet os stor erfaring med en bred pallette af forskellige VVS- og energiopgaver. Herunder har vi samlet et hurtigt overblik over nogle af vores spidskompetencer, men vi kan selvfølgelig løse mange flere opgaver:

  • Badeværelser
    Reparation/udskiftning, delrenovering og skabelsen af badeværelser via totalløsninger.
  • Energiløsninger
    Både servicering og reparation af alle traditionelle varmesystemer, samt etablering af nye varmebesparende energisystemer, som f.eks. jordvarme, solvarme og varmepumper.
  • VVS
    Alle traditionelle blikkenslageropgaver, som reparation af vand/varmesystemer, sanitet og blikopgaver – Her taler vi kviste, inddækninger, tagrender, skotrender mm. Uanset opgavens art, så løser vi den med engagement og effektivitet.

Derudover tilbyder vi også akut vvs-hjælp til f.eks. sprængte vandrør, manglende varme eller huller i taget. Vi rykker også ud i forbindelse med uønskede driftsstop. Det er først når ens installationer står stille, at man virkelig opdager hvor vigtige de er for en fungerende hverdag!

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Helsingør har vi fuld forståelse af, at vi arbejder i private personers hjem. Det er nemlig en helt speciel disciplin, at arbejde hjemme hos andre mennesker. Det er en disciplin, som vi mestrer til fulde. Det kræver nemlig, at man har fokus på respekt og god service. Vi arbejder hver eneste dag i private hjem, og på årsplan er vi hjemme i privaten hos tusinde af privatkunder.

En af de vigtigste opgaver hos private boliger, er når vi foretager serviceeftersyn, som sikrer boligen en stabil og optimeret drift. Det er vigtigt, at du sørger for jævnlig service af dine VVS- og energiinstallationer, da det sikrer dig den højeste komfort i hjemmet, uden nogle ubehagelige forstyrrelser!

Kvalitetsarbejde og vejledning

Man kan ikke komme uden om, at vi som VVS’er lever af vores kunder, oplever gode besøg. Derfor sætter vi en ære i at udføre kvalitetsarbejde, og i at give kunden den bedste oplevelse hver eneste gang! For at kunne gøre det, så planlægger vi omhyggeligt vores projekter ud fra kundens behov.

Du kan være ganske sikker på, at når du bestiller et stykke arbejde ved os, så får du leveret et fuldt ud tilfredsstillende resultat. Det er sådan set uagtet om du er kommet til os med et større renoveringsprojekt, en akut skade, eller du blot søger professionel rådgivning til et hjemmeprojekt. Vi sørger for altid at overholde vores aftaler og vi leverer kun arbejde i højeste kvalitet. Derudover sørger vi for at rydde op efter os, og give dig den nødvendige vejledning til fremtiden. Alle vores medarbejdere er uddannede i at levere den bedste service, og til at respektere hjemmet individuelle normer.

Privatkunder & totalløsninger

Vi har erfaret, at når det kommer til renovationen af badeværelset eller opsætningen af et nyt energisystem, så har langt de fleste private kunder bedre ting at bruge deres dyrebare tid på. Jo jo, selvfølgelig skal kunden være dybt involveret i planlægningsprocessen, og komme med netop de ønsker til stilen og funktionaliteten, som de ønsker. Men derefter, så er det ikke særlig interessant at styre de forskellige håndværkere, og sikre leveringerne kommer til tiden. Det er her totalløsningen skinner igennem. Det betyder ganske kort, at vi overtager alle praktiske opgaver i forbindelse med renovationen, monteringen, installationen eller hvad det nu måtte være. Du har en enkelt kontaktperson i os, og så garanterer vi for et 100% tilfredsstillende resultat!

Lyder det som noget for dig, så finder du vores kontaktinformationer lige her.

Her skaber vi løsninger:

Vi har en stor stabil kundekreds over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.