SMEDEARBEJDE

Hos bedre Bad Helsingør løser vi opgaver med rustfri stål samt sort stål. Vi leverer både kvalitets smedeopgaver til privat og erhverv. Inden for vores erhvervskunder kan vi med fordel nævne produktionsvirksomheder, idrætsforeninger, offentlige institutioner og boligforeninger. Derved tilbyder vi en bred vifte af differentierede smedeopgaver, hvor den enkelte kundes behov og krav er i fokus. Derfor skal vi tænke nyt og kreativt ved hver eneste opgave.

Vores kompetencer dækker det meste inden for faget herunder:

  • Reparation og vedligeholdelsesarbejde
  • Stålkonstruktioner
  • Trapper, gelændere, porte, altaner m.m.
  • Svejsearbejde
  • Montagearbejde

Hvis netop din opgave ikke skulle være nævnt her, så fortvivl ikke. Dette er blot et udsnit af opgaver, som vi er særlige specialister i, men med vores mange års erfaring i ryggen og viden, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål med din næste opgave. 

Kontakt os med din opgave og få vores bud på den gode løsning.

Din lokale samarbejdspartner 

Hvis du står med en opgave, som du ikke på nuværende tidspunkt ved hvordan skal løses bedst muligt. Så står vi gerne til rådighed fra den første fase i projektet. Vi har leveret utallige forskellige løsninger gennem tiderne, og hvor vi samtidig er i besiddelse af kompetente medarbejdere, så kan vi hurtig give dig et klart overblik over relevante løsninger, som er rettet mod den enkeltes krav og behov. 

Alt fra simple til komplekse løsninger 

Hos Sylvest VVS i Helsingør løser vi alt lige fra de mest simple opgaver til komplekse konstruktioner. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor til os. Fælles for alt er, at vi har den samme tilgang til opgaverne, hvilket sker gennem vores store engagement og vilje til at levere en kvalitetsløsning, som lever op til vores kunders forventninger. 

Et netværk af muligheder 

Gennem vores medlemskab af Bedre Bad - Bedre Energi, så har vi adgang til en masse sparring blandt vores øvrige kollegaer, som også beskæftiger sig med smed og smedearbejde. Selvom det er et gammelt fag, så er det stadig et fag, som løbende er i udvikling, og derfor er det bestemt en fordel for os, at have hurtig og nem adgang til ny viden. Derved er vi altid opdateret om det gælder den nyeste lovgivning, arbejdsteknikker eller løsninger. 

Lovgivning 

Udførelsen af opgaverne gennem vores smedearbejde udføres altid efter den givne lovgivning på området, som kan afhænge af opgavetype til opgavetype. Alt dette er vi fuldt ud bevidste med, og derfor kan du altid være tryg ved, at vi overholder bygningsreglementet. 

Materialer 

Vi er eksperter i rustfri stål og sort stål. Hvis du skulle have eventuelle spørgsmål omkring de tilhørende karakteristika ved hvert enkelt produkt, så står vi selvfølgelig til rådighed til besvarelse af disse. Du kommer i kontakt med os her

Vi laver skræddersyede smedeløsninger

Vores dygtige smede løser alle gængse smedeopgaver uden de mindste problemer. De besidder alle de grundlæggende kerneprincipper, som kendetegner en god smed. Derfor har de hellere intet problem med at skulle skabe specielt tilpassede smedeløsninger til vores kunder. Mangler du en specialiseret svejsning, rustfrit stål arbejde, eller andre metalkonstruktioner, så er vi smeden for dig. Vi kan svejse, skære, fræse lige præcis det metal du skal bruge, så det bliver i den rigtige form. Skal du bruge en smuk port, så sender vi en smed afsted, som bl.a. kan fremstille galvaniserede smedejernslåger og porte efter ønske.

Kort sagt arbejder vi med stort set alle materialer, og kan udføre næsten alle opgaver, du måtte have. Vi er stolte af vores arbejde, og sætter en ære i at skabe gode resultater for vores kunder!

Læs mere om vores løsninger til private: