Sprunget vandrør, manglende varme eller hul i taget?

Så ring til vores vagt, tlf. 30 45 59 97

Vores vagttelefon er åben alle ugens 7 dage fra kl. 8-21.

Er din kælder fyldt op med vand på grund af et sprunget vandrør? Eller skal du til at i bad, og oplever manglende vand i din bolig? Uanset hvilke typer af akutte opgaver så kan Bedre Bad Helsingør hjælpe dig. Skynd dig at kontakte os.

Bemærk: Et vagtudkald er altid forbundet med ekstraomkostninger.  Der bliver faktureret for 1 vagt udkald, forhøjet time takst, altid minimum 1 time, samt for servicebil og materialer. 

Når du ringer til vores akut telefon, så kan du med fordel forklare, hvad omfanget af skaden er. Det betyder, at vores dygtige og kompetente medarbejdere på vejen hen til dig kan danne sig et overblik over mulige løsninger. Vores pointe er derfor, at desto mere information du kan give os om skaden, desto hurtigere har vi mulighed for at løse den. Det mindsker i sidste ende skadens omfang, og dine reparationsomkostninger bliver mindsket mest muligt.

Vælg altid en autoriseret VVS-installatør til løsning af dine akutte opgaver. Det sikrer, at skaden bliver udarbejdet bedst muligt, og samtidig holder i lang tid fremover. Det kan du få ved valg af Bedre Bad Helsingør. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan ligeledes kalde os for BBA Certificeret Energivejleder og Vådrumsinstallatør. Vi går derfor altid til opgaven med stor viden og erfaring, og sikrer at skaden bliver løst effektivt i høj kvalitet.

 

Vi kommer med akut assistance over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.