Gasservice i Helsingør og omegn

Med et serviceeftersyn på dit naturgasfyr er du sikret optimal drift, og så mindsker du risikoen for pludselige driftstop. Samtidig bibeholder du en høj udnyttelsesprocent af ressourcer, så du får mest muligt ud af dit fyr og varme. Her på siden kan du finde mere information om vores serviceaftaler og priser. 

Du kan vælge mellem fire forskellige gasserviceaftaler:

  • Hovedeftersyn hvert år, uden tilkald, A 1.472,50,-
  • Hovedeftersyn hvert år, med tilkald, B1 kr. 2.235,00,-
  • Hovedeftersyn hvert andet år, med tilkald, B2 kr. 2.995,00 = pris pr. år kr. 1.497,50,-
  • Hovedeftersyn hvert tredje år, med tilkald, B3 kr. 3.675,00 = pris pr. år kr. 1.225,50,-

Alle priser er inkl. moms

Priser pr. 1. juli 2020

Gasservice er vigtigt uanset alder på anlægget

Selvom dit gasfyr er nyt og moderne, så kræver det stadig servicering og vedligeholdelse i større eller mindre grad. Årsagen til dette er, at fyret er i drift mange timer om året. Det er derfor uundgåeligt, at visse mekaniske dele og komponenter løbende bliver udsat for slitage. Disse kræver altså udskiftning, rensning eller reparationer. Hvis det ikke overholdes, så kan det i værste fald medføre større og dyre reparationer på længere sigt. 

Gennem en serviceaftale hos din lokale VVS-installatør kan du blot læne dig tilbage, og nyde følelsen af et velfungerende og driftssikkert gasfyr. Hos Bedre Energi Helsingør tilbyder vi effektiv service af dine installationer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi en serviceaftale, som dækker netop dine behov.

En skræddersyet serviceaftale til dig

Hos Bedre Energi Helsingør tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler, som er tilpasset netop dit og gasfyrets behov. Du slipper derfor for at betale for unødvendige eftersyn, som din installation samtidig ikke har brug for. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi en løsning til dig.

Vi tager selv kontakt til dig, når tiden er inde til dit næste eftersyn. Du slipper derved for bekymringerne, og skal blot nyde dit veltrimmede og velfungerende anlæg. 

Din lokale gasekspert

Hos Bedre Energi Helsingør har vi mange års erfaring. Samtidig er vi bevidste om at vi befinder os i en branche, som løbende er i udvikling, hvad f.eks. angår materialer, arbejdsteknikker og lovgivning.

Når du vælger os, som din professionelle servicepartner til dit næste gastjek, så kan du forvente engagerede og kompetente serviceeksperter. Vi sikrer dig et driftssikkert og vedligeholdt gasfyr, som altid kan præstere på det højeste niveau.

Det sikrer vi gennem vores mange års erfaring og viden. Samtidig er det også kombinereret med vores medlemskab af den landsdækkende kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Vi er en del af et sparrings- og kommunikationsnetværk. Det betyder, at vi har hurtig og nem adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og erfarne kollegaer. Det er din garanti for, at din gasservicepartner altid kan levere service i overtruffen kvalitet.

Gode råd til nyt fyr 

Hvis du skulle stå i den situation, at dit gamle fyr skal udskiftes til et nyt, så er Bedre Energi Helsingør behjælpelige med vores hjælp. Her har du mulighed for at komme i kontakt med din lokale ekspert indenfor området, hvilken er din adgang til sparring. Vi deler gerne ud af vores erfaring og viden, så du netop får en løsning, som dækker dine individuelle behov. 

Vælg din servicetype

Hvilken serviceaftale og serviceinterval, du skal vælge, afhænger af dit naturgasfyr.

Ring og få en snak med os på tlf.: 49 21 59 97

Vi servicerer naturgaskunder over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.