GULVVARME

God varmefordeling og derfor økonomisk

Giv din bolig ekstra komfort med gulvvarme. Du skal ikke være bange for din varmeøkonomi – for gulvvarme er slet ikke så dyr i drift, som det påstås.

Den økonomiske gevinst afhænger i høj grad hvor godt din bolig er isoleret. Hovedreglen er, at det kræver din boligs fundament, og gulv er særlig godt isolereret. Hvis det ikke er tilfældet, så vil varmen ikke stige op i din bolig, men ned i jorden. Det betyder at du ikke udnytter dine ressourcer fuldt ud, og derved ikke får mest ud af dit gulvvarmeanlæg. Hvis du er i tvivl hvorvidt dit fundament og gulv er særlig godt isolereret, så kontakt os allerede i dag.

Den gode varmefordeling

Gulvvarme fordeler varmen i det enkelte rum langt bedre end brug af den traditionelle radiator. Fordelingen er faktisk så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturen. Opvarmningen sker nemlig nedefra i rummet – og ikke oppefra som med en radiator.

Facts:

  • Med en temperaturindstilling på 20 grader føles rummet faktisk som om, at temperaturen er 22 grader.
  • Du fyrer altså mindre med gulvvarme end ellers – og det kan du spare energi og penge ved.

Ingen pladskrævende radiatorer

Hvis du har gulvvarme, så slipper du for de vanskelige pladskrævende radiatorer. Så får du ekstra plads til indretningen. Det skaber altså en større indretningsfrihed for dig, så du netop kan indrette din bolig efter dine præferencer og behov. 

Gulvvarme - forskellige typer varmekilder

Et gulvvarmesystem kan fungere sammen med et stort antal forskellige typer varmekilder. Du kan køre med gulvvarme, hvis du f.eks. har oliefyr, naturgasfyr eller fastbrændselsfyr. Du kan spare ekstra meget og være ekstra miljøvenlig, hvis systemet tilsluttes et jordvarmeanlæg.

Der er forskel på gulvvarme, i det der findes flere forskellige muligheder. Der findes i dag to forskellige typer med vand og el. Der er selvfølgelig forbundet fordele og ulemper ved begge opvarmningsformer. Bedre Bad Helsingør står altid klar til besvarelse af dine spørgsmål.

Læs om de mange fordele ved gulvvarme

Du kan drage glæde af de mange fordele ved omskiftning af dit varmeanlæg, f.eks. ved omskiftning af dine radiatorer til gulvvarme. Først og fremmest så vil du ikke længere opleve følelsen af kolde fødder i hjemmet, da varmen kommer nedefra og op. I stedet for en radiator som kun generer varme et sted fra rummet, typisk under vinduet, så vil du med gulvvarme få et mere jævnt opvarmet rum. Det kan derfor i høj grad bidrage til boligens samlede komfort, da det alt andet end lige er en mere behagelig opvarmningsmetode sammenlignet med radiatorer. Da denne opvarmningsform har en positiv effekt på komforten, så har det altså også en positiv effekt på boligens samlede værdi.

Dit gulvvarmeanlæg skal hverken males eller rengøres modsat dine radiatorer. Det kræver derfor langt færre ressourcer og tid, at have gulvvarme som sin opvarmningsform i stedet for radiatorer. Du kan derfor fokusere på de ting, som du synes er sjove i hverdagen.

I forhold til boligens vådrum – herunder badeværelse og bryggers, så har gulvvarme langt flere fordele. Det sikres nemlig at dit badeværelse eller bryggers tørrer langt hurtigere, hvilket selvfølgelig specielt gælder i forhold til gulvet. Det betyder altså, at der kan modvirke fugt- og vandskader på din bolig.

Til sidst skaber gulvvarme en langt bedre indretningsfrihed. Årsagen heraf er nemlig, at radiatorer tager unødvendig meget plads under vinduer mv. i din bolig. Skift til gulvvarme og indret din bolig uden forhindringer.

Hvad er prisen på mit gulvvarmeanlæg?

Prisen på dit nye gulvvarmeanlæg er ekstrem svær at præcisere helt nøjagtigt. Årsagen heraf skal nemlig findes ved, at det er mængden af andet arbejde, som skal udføres før, at det er muligt at installere varmeanlægget. Det kunne f.eks. være opbrydning af dit gamle gulv, og etablering af nyt gulv efterfølgende. Det kan samtidig være mængden af den påkrævet isolering, så du får mest nytte af dit anlæg.

Hos Bedre Bad Helsingør har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud inden projektforløbet sættes i gang. Få dit nye gulvvarmeanlæg installeret til tiden i høj kvalitet, og til den aftale pris ved valg af Sylvest VVS.

Her installerer vi gulvvarme

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte Bedre Bad Helsingør. Vi er altid imødekommende, og klar til at besvare dine tvivlsspørgsmål. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Opgaverne bliver altid løst med stort engagement i høj kvalitet. Sylvest VVS er din professionelle VVS-installatør og samarbejdspartner. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Læs mere om vores løsninger til private: