Solvarme

Solvarme er en forureningsfri energikilde, som kan bruges til at nedbringe CO2 udslippet og gøre dig uafhængig af de svingende energipriser. Solvarmeanlæg er effektive – også når det er overskyet.
Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen og kan installeres på næsten alle bygninger – også dem, der vender ikke vender optimalt i forhold til verdenshjørnerne.

Spar med et solvarmeanlæg

Et solvarmeanlæg kan dække op til 70 % af det årlige samlede behov for varmt brugsvand og 15 - 30 % af energibehovet til opvarmning. Anlægget består af solfangere, der installeres udendørs, hvorfra varmen overføres til varmtvandsbeholderen. Om vinteren er det nødvendigt at supplere med en alternativ mulighed for opvarmning eksempelvis et olie-, jordvarme-, naturgas- eller fjernvarme.

Få et uforpligtende besøg

Vi vil gerne aflægge dig et besøg hvor vi gennemgår din nuværende installation og ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny solvarme-installation. Sylvest VVS A/S samarbejder med landets førende inde for solenergi herunder Sonnenkraft, VELUX og Viessmann. Vi kommer over hele Nordsjælland og Københavnsområdet, bl.a. Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Ålsgårde, Hellebæk, Kvistgård, Fredensborg, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Klampenborg og hele København.

Læs også om: